🔥İndirim 2'li alımda Adet 149 TL Selfit Magnezyum 60 Tablet

cekcekici

80+
Reaksiyon skoru
14
Eczacıbaşı Selfit Gıda Takviyelerinde 2. Ürüne %50 İndirim Kampanyası Var

2'li Alımda Magnezyum 149₺
2'li Alımda C Vitamini 82₺
2'li Alımda Biotin 112₺
2'li Alımda Omega 3 224₺

IMG_4335.webp

Son düzenleme:
dün 1600tl ödedim başka bir magnezyuma. Keşke bunu alsaydım.

Magnezyum citrat. En gereksiz, faydasız ve emilimi en düşük form. Boşuna para vermeyin. Magnezyum takviyesi alacaklar özel ihtiyacı yoksa, genel sağlık için alıyorsa Mutlaka bisglisinat formda almalı.
Fiyatı bu yüzden mi bu kadar ucuz? Dün eczaneden magnimore plus 120 tablet aldım 1600 küsür bir şey ödedim.

solgarın 5000'lik biotinini kullanıyorum, günde 2 adet 2000'lik bu markanın biotinini kullansam iş görür mü ?

Oksit formunun emilimi çok düşük, vücut çoğunu ememeden dışarı atar. Kas ağrısına, kramp girmesine veya uyku kalitesine pek etki etmez daha çok kabızlığı çözer.
Eğer içinde sitrat veya bisglisinat varsa, bu fiyata havada kapılır, stok yapılır.

Magnezyum citrat. En gereksiz, faydasız ve emilimi en düşük form. Boşuna para vermeyin. Magnezyum takviyesi alacaklar özel ihtiyacı yoksa, genel sağlık için alıyorsa Mutlaka bisglisinat formda almalı.
Dostum bilgin yoksa neden milletin kafasını karıştırıyorsun? ben de bisglisinat kullanıyorum fakat spor yaptığım ve uykumu düzene sokmak için bunun dışında magnezyum eksikliğini tedavi etmek için en etkili form sitrat dır.

Dostum bilgin yoksa neden milletin kafasını karıştırıyorsun? ben de bisglisinat kullanıyorum fakat spor yaptığım ve uykumu düzene sokmak için bunun dışında magnezyum eksikliğini tedavi etmek için en etkili form sitrat dır.
Magnezyum içmeden geceleri uyuyamıyorum, uyuduğum zaman ise minimum 1 maximum 3 saatte bir uyanamıyorum geri uyumak zor oluyor. Magnimore plus kullanıyorum daha ucuz bir şey var mı?

Paranız varsa malat+bisglisinat kombinleyin ve gece gündüzü ayırın. Sitrat formu eğer eksikliğiniz yoksa fazla iyi gelmez +ishal yapabilir. Yıllarca bütün formlarını kullanmış birisi olarak söylüyorum. Ama bu fiyata değerlendirmek, denemek isteyen kaçırmasın. İlla evde birisi kullanır.

Magnezyum içmeden geceleri uyuyamıyorum, uyuduğum zaman ise minimum 1 maximum 3 saatte bir uyanamıyorum geri uyumak zor oluyor. Magnimore plus kullanıyorum daha ucuz bir şey var mı?
VeNatura kullanıyorum ben hocam bisglisinat formu 60 tablet amazondan 293 TL ye almıştım.

VeNatura kullanıyorum ben hocam bisglisinat formu 60 tablet amazondan 293 TL ye almıştım.
Bunu denemek için alıyorum ama günlük olarakta magnimore kullanıyorum geldiği akşam venatura içsem bir sıkıntı olur mu yoksa magnimoreyi bırakıp birkaç gün sonra mı venaturayı denemeliyim bilgim yok fazla

Geri