The last of us etkisinden kurtulamamak ?

RmznD

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba arkadaşlar. The last of us'ı bitirmemin üzerinden hatrı sayılır bir süre geçti. PC'ye ilk çıktığında oynayıp bitirmiştim. Ancak şu zamanlarda düzenli olarak oynayıp bitiriyorum. Artık oyundaki her diyaloğu ezberledim sayılır. Part 1'den sıkılıp remastereda döndüm. Bu arada bi sürü oyun denedim. Space marine 2, stellar blade, hell is us, rachet and clank, assasin's creed mirage artık oynunlara para vermek istemiyorum, çünkü sorun oyunlarda değil bende bu etkiden nasıl kurtulurum. Bana last of us gibi hikayesine aşık olacağım oyun önerin yada sorunu çözmeme yardımcı olursanız sevinirim.

hiçbir oyunun hikayesi last of us'ın bıraktığı gibi bir etki bırakamaz diye düşünüyorum

Oyun oynamaya biraz ara ver. Hepimizin hayatında o tarz bir oyun vardır.

Merhaba arkadaşlar. The last of us'ı bitirmemin üzerinden hatrı sayılır bir süre geçti. PC'ye ilk çıktığında oynayıp bitirmiştim. Ancak şu zamanlarda düzenli olarak oynayıp bitiriyorum. Artık oyundaki her diyaloğu ezberledim sayılır. Part 1'den sıkılıp remastereda döndüm. Bu arada bi sürü oyun denedim. Space marine 2, stellar blade, hell is us, rachet and clank, assasin's creed mirage artık oynunlara para vermek istemiyorum, çünkü sorun oyunlarda değil bende bu etkiden nasıl kurtulurum. Bana last of us gibi hikayesine aşık olacağım oyun önerin yada sorunu çözmeme yardımcı olursanız sevinirim.
Dünyanın en iyi oyunu olduğu için normal. Ara ver biraz oyunlara zorlama kendini

Sanırım oyun oynamaya ara vereceğim. Dizideki Ellie iyi değil.

Last of us bir efsanedir. Ve ayrıca last of us oyunun özellikle ilk oyunun eşi benzeri çok zor bulunur .Ben ikinci oyunun hikayesini sevdim .Ama ikinci oyun çok eleştirildi. Fakat last of us ilk oyunu bence hikaye açışından ikinci oyundan biraz daha iyidir. Last of us ikinci oyun gerek grafik, animasyon olsun teknik açıdan çok başarılıdır. Hikayesi kişiden kişiye göre eleştirisi değişebilir. Fakat last of us part 2 teknik açıdan aşırı kalitelidir.

Ekran görüntüsü 2026-01-17 171849.webp

baktıkca sogursun hocam

Mafia 2'yi sevebilirsin gibime geliyor tlou kadar derin değil ama iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sezon 2 yi izlemedim bu yüzden iğrenç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,302
Üyeler
188,070
Son üye