Şu aşamada 5070ti sistem kurmak mantıklı mı ? sistem tavsiyesi lütfen

5070ti 2k çözünürlük 4k da kaldırıyor bence 7800x3d kafi bütçe aşmaya gerek yok.

5070ti 2k çözünürlük 4k da kaldırıyor bence 7800x3d kafi bütçe aşmaya gerek yok.
Bütçe den ziyade kaliteli parçalar olsun istiyorum ama 150 bin verip de 5070ti da dizmek istemem. Yükseltme ücretine değecekse performansına değecekse sorun değil. Farklı ürünler de olabiliri. 4k oledle mi kullanmak mantıklı 5070ti yı . Nvdia güncelleme getirip duruyor cünkü yazılımsalda olsa

Bütçe den ziyade kaliteli parçalar olsun istiyorum ama 150 bin verip de 5070ti da dizmek istemem. Yükseltme ücretine değecekse performansına değecekse sorun değil. Farklı ürünler de olabiliri. 4k oledle mi kullanmak mantıklı 5070ti yı . Nvdia güncelleme getirip duruyor cünkü yazılımsalda olsa
16 gb vram bir yere kadar yeterli 4k da evt 5080 de alsan kurtarmıcak saf güç olarak yazılımlarda gecikme görüntü bozulması yapıyor. Ama evt 4k oled benimde hedefim fiyatlarından çok piyasasının oturmasını bekliyorum. Ben şuanda va panel 32 2k montörle kullanıyorum

16 gb vram bir yere kadar yeterli 4k da evt 5080 de alsan kurtarmıcak saf güç olarak yazılımlarda gecikme görüntü bozulması yapıyor. Ama evt 4k oled benimde hedefim fiyatlarından çok piyasasının oturmasını bekliyorum. Ben şuanda va panel 32 2k montörle kullanıyorum
Örneğin 27 inc oled 4k monitör aldım 5070ti ile. İleride vram yetmemeye basladı 2k da açtık oyunu ama monitör 4k ne gibi sorunlar yaşarım ? İleriye dönüklük açısından

Örneğin 27 inc oled 4k monitör aldım 5070ti ile. İleride vram yetmemeye basladı 2k da açtık oyunu ama monitör 4k ne gibi sorunlar yaşarım ? İleriye dönüklük açısından
Hiç bir sorun yaşamazsın aslında vram yetmediği yerde nvdia devreye girer yazılım olarak ayar kısıp devam edersin yetmeme şansı yok ben 2k monitörü 8 ay boyunca apu olarak kullandım :) oyun bile oynadım diyebilrm.

Hiç bir sorun yaşamazsın aslında vram yetmediği yerde nvdia devreye girer yazılım olarak ayar kısıp devam edersin yetmeme şansı yok ben 2k monitörü 8 ay boyunca apu olarak kullandım :) oyun bile oynadım diyebilrm.
Ben sorun yaşar sanıyordum o halde 4k almak daha mantıklı. Yetmediği yerde 2k ya çekip devam ederim .27 inc idealdir diye düşünüyorım

Merhaba herkese. Aklımda 5070ti bir sistem toplamak var, tahmini fiyat aralığı vereceğim ama net fiyat veremeyeceğim malesef. Çünkü ram fiyatları uçmuş. Şu an sizce toplamak mantıklı mı ? Ekran kartı 5070ti üretimini de durdurdu diye haber gördüm NVDİA için. Kaliteli bileşenlerden oluşan bir 5070ti toplamak istesek kaç TL harcamam gerekiyor ? Almışken kaliteli bileşen olsun istiyorum. Örnek vermek gerekirse ana kart M serisi değil de B850 gaming plus, tomehawk tarzı olabilir , İslemci 9800x3d olabilir. Güç kaynağı kaliteli olmalı . Ram 32 GB almışken almak mantıklı gibi duruyor. Hazır sistem olursa tadından yenmez. İncehesap, Gaminggentr, Gamegaraja kaba taslak 5070ti yaparak baktım ama dediğim şekilde şu an en F/P olan hangi kasadır özelleştirmelerle . Şimdiden teşekkürler . Bir de 2k mı 4k da mı bu sistemi kullanmak mantıklı ? Teşekkürler
Hocam benim imzamda yazan sisteme bakabilirsin sadece sıvı soğutmayı hava soğutmayla değiştirebilirsin fazla para vermemek için

Hocam benim imzamda yazan sisteme bakabilirsin sadece sıvı soğutmayı hava soğutmayla değiştirebilirsin fazla para vermemek için
Selam hocam, mobilde imzanı göremiyorum rica etsem link atabilir misin. Şu an kredi kartı araştırmasındayım elektronik alırken hangisi en cok işime yararsa çıkarıp alacağım sistemi, peşin vermekten vazgeçtim

Selam hocam, mobilde imzanı göremiyorum rica etsem link atabilir misin. Şu an kredi kartı araştırmasındayım elektronik alırken hangisi en cok işime yararsa çıkarıp alacağım sistemi, peşin vermekten vazgeçtim

Buraya kadar 118 civarı tutuyor 1000₺ civarına güzel bir hava soğutma ve 6000₺ civarına da kasa çözerseniz Bence bu iş tamamdır tabi siz yine de iyice araştırın. Bu parçalar siyah beyaz karışık oldu onu ayarlarsınız artık. Benim aktif kullandığım sistem bu şekilde sayılır gayet de memnunum

Buraya kadar 118 civarı tutuyor 1000₺ civarına güzel bir hava soğutma ve 6000₺ civarına da kasa çözerseniz Bence bu iş tamamdır tabi siz yine de iyice araştırın. Bu parçalar siyah beyaz karışık oldu onu ayarlarsınız artık. Benim aktif kullandığım sistem bu şekilde sayılır gayet de memnunum
Emeğine sağlık hocam ama önceliğim hazır sistem şu anlık. Sorun olursa tek yere göndereyim kafam rahat olsun. İş güç arasında bide tek tek parçalarla uğraşmayayım. Gaming gen de güzel sistemler var aslında parça kalitesi de iyi. İlk sayfada 140 binlik beyaz sistem de var, bilemiyorum beyaz konusunu. Birde nebi akgün abiyi cok izliyorum. En son https://www.tebilon.com/amd-7500x3d...5070-12g-gaming-trio-12gb-msi-1tb-32gb-dddr5/ şu sistemi paylaşmıştı. Özelleştirmelerle güzel hale getirilip alınır mı ? Gaming gen de felan bakmak daha mı sağlıklı olur sizce ?
Yaptığım özelleştirmeler 7800x3d , b850 msi gaming plus anakart , msi gaming trio 5070ti , corsair 3500x kasa, kc3000 2 tb ssd , cl30 32 gb ram ve fsp hava soğutucu ile 126 bin felan yaptı. 7800x3d yi o hava soğutucu soğutur mu emin değilim ama , iyi diye hatırlıyorum videolardan

ABDULLAH ABİ yeni sistemler paylaşacak takip edebilirsin bugün instgramda açıkladı

ABDULLAH ABİ yeni sistemler paylaşacak takip edebilirsin bugün instgramda açıkladı
Teşekkürler. 5070ti lı ise direk takip edeyim. Birde genelde hangi firma ile çalışıyor su an ? Taksit seçenekleri nasıl o firmanın bilgin var mı ?(pesin fiyatına taksit mi )

Ben kart çıkarana kadar vatandaki sistem bitmiş

aynen peşin fiyatına 9 taksit ama muhtemelen 9 tksit hepsiburada world kartlara özeldir normal kartlara da 6 taksit yaparlar faizsiz
gaminggen ile topluyordu galiba hepsiburada dan satışa çıkar yine diğerleri gibi 3-5 sistem paylaşır bence

Geri