3000 TL Mekanik / Manyetik %75 Klavye Önerisi

Markaları kötülemeden konuşmak istiyorum ama bu gameraider ulugames beast vs. manyetik adını kullanıp ucuz plastik ve kötü sesli klavyeleri bize kitliyorlar gibi geliyor.

Şunun sesi dahi gameraider k1 he'den daha tok.

ulugames doğru ama gameraider kağıt üstünde güzel duruyor, test etmedim hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

manyetik switchlerin sesi pek güzel olmuyor ne yazık ki

Dostum alttaki ürüne bakabilirsin. 1 ay önce aldım güzel kullanışlı bir klavye. Brown switch tuş kalitesi de güzel tavsiye ederim. Fiyatı da 2 bin tl.

Markaları kötülemeden konuşmak istiyorum ama bu gameraider ulugames beast vs. manyetik adını kullanıp ucuz plastik ve kötü sesli klavyeleri bize kitliyorlar gibi geliyor.

Şunun sesi dahi gameraider k1 he'den daha tok.

Ben de önyarglıyım yalan yok, Mchose, Ajazz Aula gibi daha global ve bilindik markalara gitmek istiyorum, kağıt üstünde iyi gözüküyor bu klavyeler ama 2 3 ay sonra pert olabilir. Bizim insanımız bizi kazıklıyor çoğu zaman, güvenim kalmadı pek. Teşekkürler öneri için, redragon soundbar kullanıyorum memnunum.

Bu nasıldır? Video falan bulamadım ama hiç bir yerde

Arkadaşlar kısacası maksimum 3000tl ye önereceğiniz kablosuz valo tarzında fps oyunları için ms bakımından düşük güzel bir klavye önerir misiniz.

Açıkcası bu fiyatlarda veya genel olarak manyetik switch ne kadar gerekli bilmiyorum, bende anlık hevesle havit kb904l aldım. yine güzel fena değil ama şimdi ki aklım olsa aynı fiyata kasası ve driver ı daha iyi bir mekanik klavye alırdım. E sprocu falan değilseniz çok da önemi yok bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri