Yardım Windows 11 Laptopum düzgün calışmıyor

Cdersa

80+
Reaksiyon skoru
0
Windows 11 geçiş yaptım laptop kullanıyorum 5 senedir hiçbir sıkıntısı.
Yoktu fakat şu an yaşadığım olayları anlatmak istiyorum bilgisayarı açtığım zaman normal gözüküyor fakat Görev Yöneticisi'ni açıyorum bu ekranla karşılaşıyorum.
Her şey donmuş gibi fakat Görev Yöneticisi'ni kapattığım zaman yanıt vermiyor örnek veriyorum Discord'u açacağım Discord acılıyor donuk kalıyor ne yapmam lazım bilen bir kişi yardım edebilir mi sıfırlamammı gerek yoksa başka çözümü var mı şu anda bilgisayarı geri yükleme yapmak istedim geri yükleme ekranında takılı kalıyor. Nasıl cözeriz? Yardımcı olacak var mıdır?

Ekler

• 1768733319556.webp
    1768733319556.webp
    43.4 KB · Hit: 17
Büyük ihtimalle sıfırlamadan çözemeyeceğin duruma gelmiş. Önemli verileri USB vb. aktarabiliyorsan veya tarayıcı açılıyorsa, GDrive vb. yükleyip temiz kurulum (format) atın. Format sonrası sistemi çok kurcalamayın. En fazla Wintoys ile ince ayar falan yapın, gereksiz uygulama yüklemeyin.

Windows 11 geçiş yaptım laptop kullanıyorum 5 senedir hiçbir sıkıntısı.
Yoktu fakat şu an yaşadığım olayları anlatmak istiyorum bilgisayarı açtığım zaman normal gözüküyor fakat Görev Yöneticisi'ni açıyorum bu ekranla karşılaşıyorum.
Her şey donmuş gibi fakat Görev Yöneticisi'ni kapattığım zaman yanıt vermiyor örnek veriyorum Discord'u açacağım Discord acılıyor donuk kalıyor ne yapmam lazım bilen bir kişi yardım edebilir mi sıfırlamammı gerek yoksa başka çözümü var mı şu anda bilgisayarı geri yükleme yapmak istedim geri yükleme ekranında takılı kalıyor. Nasıl cözeriz? Yardımcı olacak var mıdır?
26h1 yada 25h2 kullanıyorsan düşür sürümü formatla yada win10 kur düzelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,471
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri