9850x3d OC için anakart önerisi

Nocturnal

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
15000
29 ocakta çıkacak işlemci ile birlikte sistemimi am5 platformuna güncellemeye karar verdim.
işlemciye manuel veya pbo overclock yapacağım ram lere de overclock yapacağım bunları sorunsuz kaldıracak vrm leri güçlü ve serin çalışan anakart arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

bu anakart çok satılanlar listesinde ve çok öneriliyor bu anakart hakkında fikri veya alternatif önerisi olan var mı

29 ocakta çıkacak işlemci ile birlikte sistemimi am5 platformuna güncellemeye karar verdim.
işlemciye manuel veya pbo overclock yapacağım ram lere de overclock yapacağım bunları sorunsuz kaldıracak vrm leri güçlü ve serin çalışan anakart arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

bu anakart çok satılanlar listesinde ve çok öneriliyor bu anakart hakkında fikri veya alternatif önerisi olan var mı
attığın anakart b850 için alınabilecek en uygunda en mantıklı olan. ama üst seviye bi işlemciye üst seviye anakart al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7800x3d ile kullanıyorum boşta coil whine yapıyo işlemci ebsleme bobinleri ama şans işi bu. asus rog falan almadıkça hepsinde olma ihtimali var. ama bu fiyat bandında önerebilirim

attığın anakart b850 için alınabilecek en uygunda en mantıklı olan. ama üst seviye bi işlemciye üst seviye anakart al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7800x3d ile kullanıyorum boşta coil whine yapıyo işlemci ebsleme bobinleri ama şans işi bu. asus rog falan almadıkça hepsinde olma ihtimali var. ama bu fiyat bandında önerebilirim
bu fiyatlardaki bir anakart benim işimi görecekse bütçeyi daha iyi ramler almak için kullanmak daha mantıklı olabilir diye düşünüyorum hocam ne dersiniz ?

bu fiyatlardaki bir anakart benim işimi görecekse bütçeyi daha iyi ramler almak için kullanmak daha mantıklı olabilir diye düşünüyorum hocam ne dersiniz ?
iş görür asla görmez demiyorum. ama yakışan bunlar değil. 7800x3d için bile meh. coil whine can sıkıyo ama sorun çıkarmaz sadece sesi rahatsız eder sana kalmış yani iş görür sadece yakışmaz

Sizin attığınız anakartın güç beslemesi 8+2+2 alacağınız anakart da güç beslemesine bence dikkat edin tam performans almak için ryzen 9 kullanacağınızı belirtiyorsunuz

asus anakartlar hakkında şöyle bir haber gördüm hocam bi bilginiz var mı ?

asus anakartlar hakkında şöyle bir haber gördüm hocam bi bilginiz var mı ?
Haberde belirttiği gibi asrock duymuştum ama asus hiç duymadım . am5 platformu ilk zamanlarınd msi tarafında da bios sıkıntısı çok olmuştu .

gigabyte en güvenlisi gibi duruyor ozaman hocam buildzoid 850m force hakkında tek ccd her işlemci oc si için vrmlerin gerekenden daha iyi olduğunu söyledi ram oc si zaten çok iyiymiş o yüzden b850m force alıp bütçeyi daha iyi ramler için kullanmaya karar verdim teşekkür ediyorum.

Geri