ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,387
kamera işininde artık cılkı çıktı normal kullanıcı için s23 bile yeterli illa bu cihazları almaya gerek yok içerik üreticileri için zaten iphone tek seçenek
s23 bana yetmiyor diğer özellikleri lazım olduğu için 26 ultraya geçeceğimkamera işininde artık cılkı çıktı normal kullanıcı için s23 bile yeterli illa bu cihazları almaya gerek yok içerik üreticileri için zaten iphone tek seçenek
o konuda haklısınız ama günlük kullaınıcı için o kadar üst düzey cihazlara gerek kalmıyors23 bana yetmiyor diğer özellikleri lazım olduğu için 26 ultraya geçeceğim
günlük hayatta yeterli ama diğer işlere yetmiyor
Çok gereksiz bence, fotoğrafçılığa bu kadar ilgisi olan profesyonel kamera kullanır telefonla işi olmaz zaten.s23 bana yetmiyor diğer özellikleri lazım olduğu için 26 ultraya geçeceğim
günlük hayatta yeterli ama diğer işlere yetmiyor
bi tane marka telefonun arkasına magsafe gibi yerleştirilebilir büyük kamera lensi yapıyordu o çok iyi teknoloji aslında
Tek seçenek iphone değil bence, ben android ile yapıyorum. Normal kullanıcı için s23 bile fazla orta segment bir telefon rahat rahat iş görür. Profesyonellik için üst segment gerekli bence. Ayrıca asıl iş kamerada değil ışık yönetiminde.kamera işininde artık cılkı çıktı normal kullanıcı için s23 bile yeterli illa bu cihazları almaya gerek yok içerik üreticileri için zaten iphone tek seçenek
Kameraya 100 200k bayılıp telefona 80k bayılmak mı isterdin, telefona 100k bayılıp her işimi görsün mü ? Bu açıdan bak birde hocam. Dediğiniz yanlış değil bu arada ama Türkiyede uygulanabilir mi orası soru işaret.Çok gereksiz bence, fotoğrafçılığa bu kadar ilgisi olan profesyonel kamera kullanır telefonla işi olmaz zaten.
Profesyonel kamera segmenti çok geniş isteyene dediğiniz fiyattan çok daha pahalıları da var ama 40K bandına gayet iş görecek makineler de var. Geçen öyle ucuz bir model elime geçti 16 PM den bariz iyi çekim yapıyordu mesela.Tek seçenek iphone değil bence, ben android ile yapıyorum. Normal kullanıcı için s23 bile fazla orta segment bir telefon rahat rahat iş görür. Profesyonellik için üst segment gerekli bence. Ayrıca asıl iş kamerada değil ışık yönetiminde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kameraya 100 200k bayılıp telefona 80k bayılmak mı isterdin, telefona 100k bayılıp her işimi görsün mü ? Bu açıdan bak birde hocam. Dediğiniz yanlış değil bu arada ama Türkiyede uygulanabilir mi orası soru işaret.
Doğru dediniz onları unutmuşum tekrar hesaba katınca aslında daha mantıklı ama yinede bu sefer de 2 cihaz taşımak mı 1 mi sorusu oluyor eğer 2 cihaz sorun değilse bence de daha mantıklı olabilir.Profesyonel kamera segmenti çok geniş isteyene dediğiniz fiyattan çok daha pahalıları da var ama 40K bandına gayet iş görecek makineler de var. Geçen öyle ucuz bir model elime geçti 16 PM den bariz iyi çekim yapıyordu mesela.
Orası öyle, günlük işleri yapmanın yanında basitçe fotoğraf video çekmek için telefonlar müthiş konumda hem taşıması kolay hem ayarlama yapmana gerek yok neredeyse her şeyi otomatik ayarlıyor (profesyonel kameralarda da çoğu şey otomatik artık ama yine de bir telefon kadar değil) ama iş biraz profesyonele kayınca o külfete katlanmak gerekiyor.Doğru dediniz onları unutmuşum tekrar hesaba katınca aslında daha mantıklı ama yinede bu sefer de 2 cihaz taşımak mı 1 mi sorusu oluyor eğer 2 cihaz sorun değilse bence de daha mantıklı olabilir.
iphone kullanıyorum ama tek seçenek falan değil ne yaptığını biliyorsan androidlede yapılıyor gayetkamera işininde artık cılkı çıktı normal kullanıcı için s23 bile yeterli illa bu cihazları almaya gerek yok içerik üreticileri için zaten iphone tek seçenek
androidlede yapılır ama içerik üreticileri için iphone önde kalite düşürmüyor androidler gibi küçük bir içerik üreticisi için iphone şart değiliphone kullanıyorum ama tek seçenek falan değil ne yaptığını biliyorsan androidlede yapılıyor gayet