Artık döner diyince insanların aklında soslu döner canlanmaya başlamış durum vahim vallahayenir tabi niye yenmesin sosa bak ama bi
aklıma direk döner dürüm geldi hocam eğer servis dönerse hiçbişey olmaz ısıtın yeyin afiyet olsunArtık döner diyince insanların aklında soslu döner canlanmaya başlamış durum vahim vallaha
Hocam bronze ünvanını nası aldınız bende 400+ mesaj yazdım ama alamadımToplum içinde araya kaçan çavuşu sağdan sola doğru almaktan bile daha riskli
Ben yemisimdir cokca sen yinede yemeden önce kokla hafif tadına bak bozukluk varsa at gitsin yoksa afiyet olsun15-20 derece arası bi sıcaklıkta komple sarılı kapalı bi şekilde dışarda bekledi şimdi dolaba attım bikaç saat sonra yemeyi düşünüyorum sizce yenir mi bozulma vs olmuş mudur?
500 mesaja ulaşınca oluyorHocam bronze ünvanını nası aldınız bende 400+ mesaj yazdım ama alamadım
Bildim kadarıyla500 mesaja ulaşınca oluyor
yenir ben buzdolabına atıyorum maks 1 gün içinde gömüyorum eğer buzdolabına koymamışsam 6 saatten fazla bekleyen döneri yemem şahsen15-20 derece arası bi sıcaklıkta komple sarılı kapalı bi şekilde dışarda bekledi şimdi dolaba attım bikaç saat sonra yemeyi düşünüyorum sizce yenir mi bozulma vs olmuş mudur?