3 saat dışarda durmuş tavuk döner yenir mi?

Alperenko

80+
Reaksiyon skoru
69
15-20 derece arası bi sıcaklıkta komple sarılı kapalı bi şekilde dışarda bekledi şimdi dolaba attım bikaç saat sonra yemeyi düşünüyorum sizce yenir mi bozulma vs olmuş mudur?

Yeşillik, turşu vb. ayır, sonra ısıt ye.

Kokusu ve tadı mide bulandırıcı değilse ve ısıtırsan yenir. Yanında turşu filan iyi gider, sıkıntıyı engeller. :)

Döner diyince ilk aklıma gelen tavuk döner mi yoksa lavuk döner mi, diye bir endişe gelir... tavuk yerine katmadıkları katmamaları gereken ne varsa millete kakaladıkları lavuk dönerler... dikkatli olmak gerek, tavuk döner mesela ben tavsiye etmem, et döner daha iyidir ama güvenil yerden bakılmalı.

15-20 derece arası bi sıcaklıkta komple sarılı kapalı bi şekilde dışarda bekledi şimdi dolaba attım bikaç saat sonra yemeyi düşünüyorum sizce yenir mi bozulma vs olmuş mudur?
Ben yemisimdir cokca sen yinede yemeden önce kokla hafif tadına bak bozukluk varsa at gitsin yoksa afiyet olsun

yenir ben buzdolabına atıyorum maks 1 gün içinde gömüyorum eğer buzdolabına koymamışsam 6 saatten fazla bekleyen döneri yemem şahsen

Geri