Öneri Laptop soğutucu önerisi 2026

lichae

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
294
Bütçe
1500
Selamlar öncelikle, bayadır girmiyorum foruma özlemişim epey, neler yapıyorsunuz sohbet edelim biraz. 2 ay önce laptop aldım asus tuf 4060 140wlık model, ne yazık ki cayır cayır yanıyor... Güzel bir soğutucu istiyorum, beni uzun vadede üzmesin, çok sesli çalışmasın sonuçta sanayi tipi almıyoruz alt tarafı kasa fanı, bir iki model buldum fakat emin olamadım. Mümkünse adaptör bulunsun istiyorum prize takılabilsin, genelde çift usb istiyor fanlar illaki usb hub gerekecek vs. uğraştırır yani. Güçlü olsun ama sessiz çalışan modları da bulunsun, eğer güncel kullanan ve memnun olanlar yazarsa sevinirim farklı önerilerilerinizi yorumlarınızı bekliyorum.
Önerilen modellerden biri buydu kullanan varsa diye koydum

Son düzenleme:
Her türlüsünü denedim farklı laptoplarda. hepsi çöp. Düzenli temizle ve undervolt yap yeter. undervolt 10 derece düşürüyor genelde.

Her türlüsünü denedim farklı laptoplarda. hepsi çöp. Düzenli temizle ve undervolt yap yeter. undervolt 10 derece düşürüyor genelde.
temizliğe falan dikkat ederim o sorun değil de şuan bile böyle ısınıyorsa yazın zor olur hele ki mersin gibi yerde soğutucu şart
ha bir de hiç undervolt vs yapmadım çekiniyorum açıkçası

Geri