Efe D.
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Hocam bütçem 75k ile 80k arasırezalet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yazabilirsiniz hocam bütçene fiyatı ve taksit fırsatı uyuyosa bulduklarımız yardımcı olmaya çalışırım
Hocam bütçem 75k ile 80k arasırezalet
yazabilirsiniz hocam bütçene fiyatı ve taksit fırsatı uyuyosa bulduklarımız yardımcı olmaya çalışırım
90k altına 5070ti mantıklı bi sistem yok şuan maalesef. ya amd ye yönelicen ki ben önermem ya bütçeni arttırıcan ya da 5070 i kabullenicenHocam bütçem 75k ile 80k arası
Hocam amd kötü mü 9070 xt iyi diyorlar ama90k altına 5070ti mantıklı bi sistem yok şuan maalesef. ya amd ye yönelicen ki ben önermem ya bütçeni arttırıcan ya da 5070 i kabullenicen
Hocam yeni bir konu açsam orada devam edebilir miyiz90k altına 5070ti mantıklı bi sistem yok şuan maalesef. ya amd ye yönelicen ki ben önermem ya bütçeni arttırıcan ya da 5070 i kabullenicen
kötü değil zaten f/p olarak baya iyi ama ben önermiyorum olabildiğince. kendim deneyimlerimde amd de çok daha fazla sorun yaşadım genel piyasada da amd biraz daha sorunlu ama tabi şans meselesi hiç sorun yaşamayanlar da varHocam amd kötü mü 9070 xt iyi diyorlar ama
tabii ki. direkt özel mesaj da atabilirsinHocam amd kötü mü 9070 xt iyi diyorlar ama
Hocam yeni bir konu açsam orada devam edebilir miyiz
5080 li olan iyi kötü değil taksitleri de iyi ama gerisi rezalet sadece ramlere kalsa alınmazÇöp sistemler almayın taksit var diye