5000 serisi bir gpu kullananlar için bence değer. 4x mfg bu kadar yüksek hz'de misler gibi çalışır.1k Fark var 100hz içib değmez
ben de laptopda kullanıyorum 120hz ekranı var ondan geçtim ve 240h zile arasında baya fark var gerçekten genel olarak memnunum bir sorununu görmedim şuana kadar parlaklık konusunda size göre değişebilir belki ama şöyle diyim ben %50 de kullanıyorum ve fazlasıyla yetiyor ben de 7k ya almıştımhocam laptop a ikinci ekran olarak alacağım üzer mi ilk defa monitör alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilgili birisi cevaplarsa çok sevinirim hemen geçeyim siparişi
kaça almıştınız ben laptop a ikinci ekran olarak alacağım sizin deneyimleriniz nasıl memnun musunuz zaten kullandığım laptop 300 nıt 144 hz yetiyor bu da beni idare eder mi
Memnun musun uzun kullanıcı deneyimin nasıl bir de garanti kısmı iyi mi samsungunarkadaşlar yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim
Onu bekliyorum 3 gün önce stok bitti bidaha gelir mi acana6999'a satılıyordu hocam zaten şuan alınmaz HB satıcılı 6999 TL'ydi uzun bir süre şuan stokları bitmiş.
garantilik bir sorun yaşamadım şuana kadar hatta hiç sorun yaşamadım genel olarak memnunum eksi diyebileceğim bir özelliği yok denilebilir ilk geldiğinde ghosting ve piksel testlerini de yaptım bende hiçbir sorun çıkmadı laptopumda kullanıyorum hdmi ile gayet verimli çalışıyorMemnun musun uzun kullanıcı deneyimin nasıl bir de garanti kısmı iyi mi samsungun
bende laptop icin alacağım da neye karar verdinhocam laptop a ikinci ekran olarak alacağım üzer mi ilk defa monitör alacağım
bilgili birisi cevaplarsa çok sevinirim hemen geçeyim siparişi
kaça almıştınız ben laptop a ikinci ekran olarak alacağım sizin deneyimleriniz nasıl memnun musunuz zaten kullandığım laptop 300 nıt 144 hz yetiyor bu da beni idare eder mi
hocam 27 inçliğini kullanıyorum ben bunun. ekran byüklüğü haricinde bir sorunum yok. 27 inç 100 p için fazla kaçıyor 25 idealMemnun musun uzun kullanıcı deneyimin nasıl bir de garanti kısmı iyi mi samsungun
ben de alırken laptop için almıştım. başta çağ atlamış gibi hissettirmişti. ama şyle bir gerçek de var , 7 - 7.5 k ya 2 k monitör de bulabiliyorsun. seçimini ona gre yap bencebende laptop icin alacağım da neye karar verdin
7 7.5kya nerde var bulsam alcam 2k ben 9a gördüm bi tane ama https://www.incehesap.com/gigabyte-...c-qhd-ips-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-87387/hocam 27 inçliğini kullanıyorum ben bunun. ekran byüklüğü haricinde bir sorunum yok. 27 inç 100 p için fazla kaçıyor 25 ideal
ben de alırken laptop için almıştım. başta çağ atlamış gibi hissettirmişti. ama şyle bir gerçek de var , 7 - 7.5 k ya 2 k monitör de bulabiliyorsun. seçimini ona gre yap bence
6.3 k ya buldum knk. 180 hz ama laptopla 2 k da zor görürsün zaten. valo cs için de 2 k alınmaz zaten7 7.5kya nerde var bulsam alcam 2k ben 9a gördüm bi tane ama https://www.incehesap.com/gigabyte-...c-qhd-ips-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-87387/
bu kadar para da vermek istemedim laptop icin. 7 7.5kya bulursan etiketler misin ileri zaman icin de olur
marka model neydi hacı gameboostersa ona elimizde parçalanır falan yazmislar güvenemedim ucuz olacaksa da daha kötü özelliklerde olsun hemen parçalanmasın diye dusundum bide şu var 2k zaten laptopla maks 120 fps alcam bu da mantikli geldi https://www.incehesap.com/ktc-27-h2...remium-hdr10-ips-gaming-monitor-fiyati-86648/6.3 k ya buldum knk. 180 hz ama laptopla 2 k da zor görürsün zaten. valo cs için de 2 k alınmaz zaten
ya hocam paneli adıkalrı yer v.s belli yani. çok aşırı bir ark olacağını zannetmiyorum. premium bir ürün de satmıyorlar. stand , plastik kalitesinden düşmüşlerdir düşmüşlerse. 7 k ya oonu almaktansa bu çok daha mantıklı. ben 6 k ya almıştım konudaki modeli çok araştırmadan o zaman 2 k monitör alabiliyormuşum çok rahatmarka model neydi hacı gameboostersa ona elimizde parçalanır falan yazmislar güvenemedim ucuz olacaksa da daha kötü özelliklerde olsun hemen parçalanmasın diye dusundum