OCCT Power testini başlatır başlatmaz ekran gitti

OCCT Power testi yapmam lazımdı. Testi başlatır başlatmaz ekran gitti ve ekranda bozulmalar meydana geldi tıpkı eski bir televizyondaki sinyal yok görüntüsü gibi. Daha sonra takır tukur sesler gelmeye başladı ve hemen korkup bilgisayarı kapattım. Şimdi sorun PSU'da mı yoksa ekran kartında mı anlayamıyorum.
occt de neyın testını yaparken kapandı

Power testi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarı açmam doğru olur mu bilemiyorum
Az önce dediğim gibi, ekran kartını, anakarta ve ekran kartına bağlı tüm kabloları söküp yeniden takarsan açmanda sorun olmaz

Bağlantıları kontrol et sorun yoksa aç bilgisayarı ama tetikte ol. Sonsuza kadar kapalı kalacak durumu yok.

Power testi

Bilgisayarı açmam doğru olur mu bilemiyorum
hocam hangı parcaya power testıı yapıyordunuz ekran kartı mı ıslemcı mı

OCCT Power testi yapmam lazımdı. Testi başlatır başlatmaz ekran gitti ve ekranda bozulmalar meydana geldi tıpkı eski bir televizyondaki sinyal yok görüntüsü gibi. Daha sonra takır tukur sesler gelmeye başladı ve hemen korkup bilgisayarı kapattım. Şimdi sorun PSU'da mı yoksa ekran kartında mı anlayamıyorum.
hocam öncelikle geçmiş olsun bazı arkadaşlar saçma sapan şeyler yazmış bunun direk sorunu psu başka yerde arama benzer durumu bende yaşadım psu değişene kadar da bazen oyunda bazen occt power testinde falan derken bazen çöküp bazen düzgün çalışıyordu muhtemel o ses psu dan geliyor haberin olsun hele uzun süredir kullanıyorsan normal benim psu 4 yılda bozuldu senin psu ekran kartına tam güç vermiyor ondan dalgalanma oluyordur

hocam öncelikle geçmiş olsun bazı arkadaşlar saçma sapan şeyler yazmış bunun direk sorunu psu başka yerde arama benzer durumu bende yaşadım psu değişene kadar da bazen oyunda bazen occt power testinde falan derken bazen çöküp bazen düzgün çalışıyordu muhtemel o ses psu dan geliyor haberin olsun hele uzun süredir kullanıyorsan normal benim psu 4 yılda bozuldu
hocam 3 yıldır kullanıyordum ben de. psu'yu kesin değiştireceğim bu mesajınızdan dolayı da teşekkür ederim.

hocam 3 yıldır kullanıyordum ben de. psu'yu kesin değiştireceğim bu mesajınızdan dolayı da teşekkür ederim.
rica ederim hocam yani bende çok araştırdım bende aniden kapanıyordu ama senin muhtemel sorun dediğim gibi

hocam öncelikle geçmiş olsun bazı arkadaşlar saçma sapan şeyler yazmış bunun direk sorunu psu başka yerde arama benzer durumu bende yaşadım psu değişene kadar da bazen oyunda bazen occt power testinde falan derken bazen çöküp bazen düzgün çalışıyordu muhtemel o ses psu dan geliyor haberin olsun hele uzun süredir kullanıyorsan normal benim psu 4 yılda bozuldu
teknoloji sans işi biraz.
benim psular 2014 te alınma hala kullanıyorum.
yegene pc toplamıstım 2006 da high power hala aynı psu devam..

oyunlarda bugune kadar sorun yasadın mı?
oyunlarda guc cekerken sorun yasamadıysan, psu da sorun yoktur sahsi dusuncem..
psu kotu bir psu degil..

hocam hangı parcaya power testıı yapıyordunuz ekran kartı mı ıslemcı mı
o tesste ekran kartıda ıslemcıde tum yukte calısıyor ve guc de tuketıyorlar o testte kapanıyorsa bence de powerdan dolayıdır suankı kullandıgnız model nedır

teknoloji sans işi biraz.
benim psular 2014 te alınma hala kullanıyorum.
yegene pc toplamıstım 2006 da high power hala aynı psu devam..

oyunlarda bugune kadar sorun yasadın mı?
oyunlarda guc cekerken sorun yasamadıysan, psu da sorun yoktur sahsi dusuncem..
psu kotu bir psu degil..

o tesste ekran kartıda ıslemcıde tum yukte calısıyor ve guc de tuketıyorlar o testte kapanıyorsa bence de powerdan dolayıdır suankı kullandıgnız model nedır
Şu anda Fsp HydroGSM Lite Pro 750W kullanıyorum. Ama PSU çok zorlanıyor olabilir çünkü bilgisayar neredeyse tüm gün açık kalıyordu. Oyunlarda işte belirli bir süre oynadıktan sonra siyah ekran veriyordu, bilgisayarı yeniden açtığımda ise AMD driverı silinmiş oluyordu böyle kronik bir sorunla uğraşıyordum 1 aydır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,374
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri