Shein indirimli ürünler

bu gümrükte sipariş tarihine bakıldığına dair resmi belge lazım

Yarın-öbür gün siparişleri toplu olarak geçmeyi düşünüyordum ben, henüz almadım ama bataryalı olduğu için sanırım iptal vermişler herkese. Normalde sipariş verilemiyordu pilliler, bunda sorun yoktu ama aradan kaçmış demek ki. Markalı başka bir model var, o da sipariş verilebiliyor. En kötü onu denerim ama yine iptal gelebilir muhtemelen.
Hocam bu da pilli değil mi? Öyleyse gelmez.

Hocam bu da pilli değil mi?
Evet, şaşkaza arada kaynar belki diye )) Bazen olabiliyor öyle. Misal gümrükten çeşitli materyallerin ve objelerin geçişleri yasaklandıktan sonra yine de siparişleri alınan ve teslim edilenler olmuştu.

Aliexpress'ten 2 hafta önce ilk hesap indirimiyle bedavaya aldığım KZ EDX Pro X geldi. Kalitesinden çok memnun kaldım. Mikrofonlu versiyonu 371₺'ya geldi. TR fiyatının yarısına yakın. Daha ucuza da AK6 vardı.
Yeni hesap açıp ilk sipariş indirimiyle çok uyguna IEM alabiliyorsunuz. Aliexpress konusu olmadığı için buradan paylaşayım dedim. Hesap açıp fiyatları kontrol etmek lazım, hala düşüyor olabilir fiyat. Olmuyorsa mobilden bakın.

9 gündür geçmedi kargo yığınının diplerinde muhtemelen

Ekler

• Screenshot_2026-01-20-01-37-27-957_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2026-01-20-01-37-27-957_com.android.chrome-edit.webp
    47.8 KB · Hit: 59
Aliexpress'ten 2 hafta önce ilk hesap indirimiyle bedavaya aldığım KZ EDX Pro X geldi. Kalitesinden çok memnun kaldım. Mikrofonlu versiyonu 371₺'ya geldi. TR fiyatının yarısına yakın. Daha ucuza da AK6 vardı.
Yeni hesap açıp ilk sipariş indirimiyle çok uyguna IEM alabiliyorsunuz. Aliexpress konusu olmadığı için buradan paylaşayım dedim. Hesap açıp fiyatları kontrol etmek lazım, hala düşüyor olabilir fiyat. Olmuyorsa mobilden bakın.
Castor veya Castor Pro öneririm, Edx'lere göre çok daha tatmin edici.

Geri