Hocam bu kadar gerek varmı ekran kartına ya taksitle güzel oluyor ama ben direk alayım kafam rahat etsin diyorum zaten amacım 4k çözünürlük oynamak değil 1080p orta grafikte oynatsa yeter gözüm alışkın zaten i7 3. Nesil gtx750ti vardı rdr2 bitirdim onunla 2 yıl kunlandım oyunları 40fps oynamaktan alıştım ortalama bişey olsa yeter banaİşlemci tarafında AMD şaşmayın. İkinci el anakart ve işlemciyi alın. Anakart seçerken tavsiyem VRM soğutucusu olan ve iki M2 slotu olan bir anakart alın.
Ekran kartı tarafında açıkcası ben Nvidia öneririm. AMD ana odağını 90K çevirdi, bu yüzden eski kartlara özenerek sürücü yapmayacak. Ayrıca RT kullanan oyunlar artacağından 60-70K AMD serileri ortada kalıyor. Aynı Nvidia 10K kartların hiç olması gibi.
Veya taksit uygun olur diyorsanız Amazon üzerinden şu kartı da alabilirsiniz. Peşin fiyatına 6 ay taksiti var.
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9060 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DP GPU, Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9060 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DP GPU, Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bütçem max 25k diyorsan sahibinden 26k koy param güvende komisyonu kesiyor diye 26k alırım gibiElimde 12400f, rtx 3070 sistem var.
Kasa küçük, sıfır kasa alıp verebilirim.
28000 TL
Malesef Gaziantep deyim olmaz kargo iyi paketlersen bişey olmaz ekran kartını çıkar ayrı paketle aynı kargo ile gönder olurElden test edip almanı sağlarım.
İstanbul'dayım. Sıfır Kasa eklemeden 25.500 e bırakırım. Kargo git gel sıkıntı. E. Kartı ağır olduğu için anakart slotundan yerinden çıkar