🔥İndirim 7GO AHV-14 2'si 1 Arada Kablosuz Araç İçiSüpürge Mor | 18000PA 919 TL

üst modelini almıştım iki batarya toplamda 5 dakika çalıştırmadı süpürgeyi, iade ettim.

Bu aletin 20.000 pa olanını dün aldım 9 saat şarj ettim hala kırmızı ışık yanıyordu bilenler bir yorum yapabilir mi neden bu kadar uzun zaman şarj olmasına rağmen dolmadı acaba bu arada performansı üfleme çekme gayet iyi

Son düzenleme:
Bu aletin 20.000 pa olanını dün altın 9 saat şarj ettim hala kırmızı ışık yanıyordu bilenler bir yorum yapabilir mi neden bu kadar uzun zaman şarj olmasına rağmen dolmadı acaba bu arada performansı üfleme çekme gayet iyi
40-50w değerindeki bir şarj aleti kullanın bataryası büyük olduğu için uzun sürüyor ilk şarj da uzun sürebilir normal.

2 hafta önce 822 tl'ye aldım. 10 dk neye yetmiyor arkadaş, dip bucak ev temizliği için değil ki bu alet. kırıntıdır, tozdur onları hüpletmesi için var. arabada ulaşması güç yerleri süpürdüm. Evde kenarlara dyson başlıklarının sığmadı yerlere soktum temizledim. Çantası bile 100-150 lira para eder en kötü.

gayet yeterli 10 dakikayı geçik kullanım süresi var 20w sarj aletiyle 2 saat civarı şarjı doluyor

40-50w değerindeki bir şarj aleti kullanın bataryası büyük olduğu için uzun sürüyor ilk şarj da uzun sürebilir normal.
ürünü dün 6 saat şarj ettim 2 çizgiden 3 çizgiye geçmiyor hala kırmızı ışık yanıyor evet ürünün çekim ve üfleme kalitesi gayet iyi ama malzeme ve bataryası ileriki zamanlarda sorun çıkaracak özellikle bataryası kronik problemli olabilir batarya ile ilgili çok şikayet var o yüzden para iadesi isteyeceğim
not: trendyol 7gp mağazasından aldım

Geri