AbraForever
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 136
üst modeli oBu donanımarşivinin paylaştığı ürün müydü? Onun fiyatı 2000 civarıydı diye hatırlıyorum.
üst modeli oBu donanımarşivinin paylaştığı ürün müydü? Onun fiyatı 2000 civarıydı diye hatırlıyorum.
O üst modeldiBu donanımarşivinin paylaştığı ürün müydü? Onun fiyatı 2000 civarıydı diye hatırlıyorum.
Önce süpürge sonra arabaAracım yok bir yerden başlamak amaçlı alınır mı?
bataryasi tirt diyorlar bilemedim
40-50w değerindeki bir şarj aleti kullanın bataryası büyük olduğu için uzun sürüyor ilk şarj da uzun sürebilir normal.Bu aletin 20.000 pa olanını dün altın 9 saat şarj ettim hala kırmızı ışık yanıyordu bilenler bir yorum yapabilir mi neden bu kadar uzun zaman şarj olmasına rağmen dolmadı acaba bu arada performansı üfleme çekme gayet iyi
Yok süpürge den sonra lastik değiştirme seti diye düşünüyorum.Önce süpürge sonra araba![]()
ürünü dün 6 saat şarj ettim 2 çizgiden 3 çizgiye geçmiyor hala kırmızı ışık yanıyor evet ürünün çekim ve üfleme kalitesi gayet iyi ama malzeme ve bataryası ileriki zamanlarda sorun çıkaracak özellikle bataryası kronik problemli olabilir batarya ile ilgili çok şikayet var o yüzden para iadesi isteyeceğim40-50w değerindeki bir şarj aleti kullanın bataryası büyük olduğu için uzun sürüyor ilk şarj da uzun sürebilir normal.