DrequanN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 189
son 1 adetamazon link
bence alınır
Ne yapsam bu fanatiklere anlatamazsın illa elma olacak
Kalite aynı hocam o anlamda yazdım fazladan 1300 liraya vermek istiyorsanız kendi paranızorijinal almak isteyenlerde olabiliyorya hani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet illa apple olacak sanane
Kazık yemek istemeyenler de olabiliyor haniorijinal almak isteyenlerde olabiliyorya hani
Evet, Spigen kaliteli bir marka ve yarı fiyatına (veya daha azına) aynı işi yapıyor gibi görünüyor. Ama 50.000 - 100.000 TL'lik bir cihazı şarj ederken, aradaki 1.500 TL farkı 'kasko' gibi düşünmek gerekmez mi? Apple bir sorun çıkarsa arkasında durur, peki Spigen adaptör cihazımı yakarsa Spigen yeni bir telefon verir mi? ve ayrıca bir şeyden anladığın yok.Kazık yemek istemeyenler de olabiliyor hani
Isınan cızırdayan aşırı dandik bir model. 2 tane aldık hepsiburadadan geçen sene ikisi de aynıydı köşede duruyor. Ha gitsinler 1600lük alsınlar demiyorum ama buna da para vermesinler. Ben şahsen 33w xiaomi adaptörüyle şarj ediyorum bundan bin kat iyi.
Apple da tam olarak vermiyor dostum. MacBook'um kendi adaptöründeyken birden kapandı kullanıcı hatası dediler. Özel bir serviste çok uyguna yaptırdım 1 direnç yanmıştı sadece.Evet, Spigen kaliteli bir marka ve yarı fiyatına (veya daha azına) aynı işi yapıyor gibi görünüyor. Ama 50.000 - 100.000 TL'lik bir cihazı şarj ederken, aradaki 1.500 TL farkı 'kasko' gibi düşünmek gerekmez mi? Apple bir sorun çıkarsa arkasında durur, peki Spigen adaptör cihazımı yakarsa Spigen yeni bir telefon verir mi? ve ayrıca bir şeyden anladığın yok.
bilemiyorum ama orijinal her konuda daha üstünApple da tam olarak vermiyor dostum. MacBook'um kendi adaptöründeyken birden kapandı kullanıcı hatası dediler. Özel bir serviste çok uyguna yaptırdım 1 direnç yanmıştı sadece.