🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 25 bin üzeri 5000 TL parafpara

Kullanmanız için kartın elinize geçmesi lazım arkadaşlar.

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil size özel alanından veya Halkbank Mobil uygulamamızın Paraf kart kampanyaları alanında yer alan HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da yurt içinden FLY5000 yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmesi gerekmektedir.
Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.

Kartın aidatı var mı yok mu ona ilişkin bir bilgi bulamadım bilgisi olan var mı?

700k toplam limitli kartlarım var halkbank uygun görmemiş vermedi kart :kekw:

32 bin tllik telefon alsam 6 bin iade yapar mı? ve kartı kullandıktan sonra iptal etsek aidattan kaçabilir miyiz

Paraf kart değil ParaFly kartına başvuracaksınız yanlış karta başvurmayın.!!

Parafly harici başka Halkbank Paraf bireysel kredi kartı alanların başvuruları kampanya kapsamında değerlendirmeye alınmayacaktır.

Alanlar taksitle alışveriş yapsın 3. kampanyada taksit şartı var.

ParaFly kredi kartına ilk defa başvuran kişilere 25000 TL üzeri 5000 TL parafpara veriliyor.

Seçili E ticaret alışverişlerinde 2000 TL üzeri 200 TL parafpara

Seçili E ticaret alışverişlerinde 30.000 TL ve üzeri ilk taksitli harcamaya 1.500 TL ParafPara

Toplam 6700 TL parafpara iadesi için 30 bin TL üzeri alışveriş yapmanız gerekiyor.

Karta başvurduktan sonra kampanyalara paraf mobilden katılım sağlayın.

Aşağıdaki fiyatlardan iade düşülmüştür. 👇

SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT ----> 29185 TL

SAPPHIRE PULSE RX 9070 ----> 23935 TL

Inno3D RTX5070 Twin x2 OC ----> 26300 TL

GIGABYTE RTX 5070TI WINDFORCE OC ----> 42949 TL

MSI RTX 5080 16G SHADOW 3X OC ----> 66247 TL
Başvurduk reddetti diğer kart limitlerim yüksek diye. Tam tersi olsa benim bildiğim ret yerim anlamadım tam olarak

Vatan kampanyası ile birleştiren oldu mu arkadaşlar ?

bekliyoruz haber yok şu an mh kart gelince kampanya gözükür dedi kartın gelmesi de bir haftayı bulur
Bugün başvuru yaptım onaylandı yarın kart aktif olur dediler. Sanal kart oluştursak gözükmez mi acaba kampanya ?

Bugün başvuru yaptım onaylandı yarın kart aktif olur dediler. Sanal kart oluştursak gözükmez mi acaba kampanya ?
kart onaylandı benim de şöyle bi durum var vatan kampanyasına sanalla katılabiliyorsun ama ilk başvuru özel kampanyası gözükmüyor normalde bana özel kısmında çıkması lazım mh aradım kart gelince tekrar deneyin olmazsa arayın dediler bi arkadaşa da öyle demişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

paraf uygulamasında bana özel kısmında çıkarsa buraya yazarsan iyi olur

kart onaylandı benim de şöyle bi durum var vatan kampanyasına sanalla katılabiliyorsun ama ilk başvuru özel kampanyası gözükmüyor normalde bana özel kısmında çıkması lazım mh aradım kart gelince tekrar deneyin olmazsa arayın dediler bi arkadaşa da öyle demişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

paraf uygulamasında bana özel kısmında çıkarsa buraya yazarsan iyi olur
Bu akşam sanal kart oluşturacağım hocam eğer görürsem yazarım

Red yedim, limit düşürüp tekrar başvuramıyorum. Başvurunuz mevcut diyor. Nasıl halledicez bunu.

Şubeye gidecekmişim öyle mesaj geldi.
Acaba önce halkbank lı olup öyle mi denemek lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,851
Üyeler
190,654
Son üye
kekeme
Geri