Kablosuz Klavye/Fare ve İnternet sorunu

Ben başka marka görmedim. Kablolu olanlarda yük tamamen klavyede oluyor. Kablosuzda eğer sisteme CPU yükü bindiriyorsa açıkcası kablosuz 8K bayağı saçmaymış. BF6 falan %60-70 civarı CPU tüketiyor, hem fare hem klavye katkı sağlasa garip garip sorunlar yaşanır.
epomaker darkmash top75 gibi klavyeler var fakat dediğim gibi. zaten bütün oyunları kablosuzda da oynamaya gerek yok. oyun dışı kablosuz kullanırsın oyunda kablolu eğer çok sorun yaşanırsa. ben yaşamadım şuana kadar.

epomaker darkmash top75 gibi klavyeler var fakat dediğim gibi. zaten bütün oyunları kablosuzda da oynamaya gerek yok. oyun dışı kablosuz kullanırsın oyunda kablolu eğer çok sorun yaşanırsa. ben yaşamadım şuana kadar.
Bahsettiğin klavye 8K Hz değil. 8K Hz kablosuz alıcısı etraftaki sinyalleri de bozuyor. Aynı şeyi bahsetmiyoruz. Ayrıca dediğim gibi işlemciye yük de bindiriyor. Klavyede 8K Hz alınacaksa en ideali kablolu almak. Farede 8K Hz sorun değil, sisteme göre Hz oranını değiştirebilirsin.

Düz kablosuz klavyelerde böyle bir şey yok.

8K Hz raporlama hızı ve bunun için alıcının güçlü olması gerekiyor. Genelde işlemciye binen yükten dolayı da çoğu manyetik 8K Hz klavye sadece kablolu bağlantıyla çalışıyor. Farede kablosuz daha konforlu olduğundan, bu durum kullanıcıya bırakılıyor ve kablosuz farelerde Hz ayarlayabiliyorsun.

Benim şu ana kadar %75, kablosuz ve 8K Hz gördüğüm tek klavye bu. Öneri vb. istediklerinde de genelde alıcı kaynaklı sorun yaşayacaklarını belirterek öneriyorum. Senin bahsettiğin ile benim bahsettiğim aynı şey değil. Eğer bu klavyede de Hz oranı değiştiriliyorsa (genelde kablolularda bu ayar pek olmuyor) 1K Hz alıp da kullanılabilir. Ama o zaman 8K Hz almanın bir mantığı olmuyor. O yüzden kablolu 8K Hz bana daha mantıklı geliyor. Yani bunu da alıp hem kablolu hem kablosuz kullanabilir.

Geri