Turna uçak biletlerinde 600+500 TL indirim (Vodafone+nays)

KAYA90543

80+
Reaksiyon skoru
141
Önce Vodafone Happy uygulamasına girip Seyahat kısmından Turna için 600 TL indirim kuponu alıyoruz. Bu kupon sadece Red’lilere özel, normal kullanıcılara 200 TL veriliyor.
Sonra turna.com’dan uçak biletimizi seçiyoruz, ödeme ekranında kuponu giriyoruz ve 600 TL indirim otomatik düşüyor.
Ödemeyi de Nays sanal kartla yapıyoruz. Nays, harcadığın tutarın %20’sini geri veriyor (en fazla 500 TL).
Yani kısaca:
600 TL indirim + üstüne %20 iade

alt limit vs var mı

Önemli bir detay. Nays ile ödeme yapacağınız kısımda biletin 1000 TL ve üzerinde olması gerekiyor. İndirim kodunu girdikten sonra ödeyeceğiniz tutar 1000 TL'nin altına inmişse Nays kampanyasından yararlanamazsınız.

Önemli bir detay. Nays ile ödeme yapacağınız kısımda biletin 1000 TL ve üzerinde olması gerekiyor. İndirim kodunu girdikten sonra ödeyeceğiniz tutar 1000 TL'nin altına inmişse Nays kampanyasından yararlanamazsınız.
Evet yeni farkettim onu ama zaten 1000 TL ye inmez çoğu kişide.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alt limit vs var mı
Hayır.

Kod paylaşmak isteyen varsa özel mesaj ile iletebilir mi?

Kodu olup kullanmayacak olan varsa özelden iletebilir ise duacı olurum

Aynı şekilde kodu kullanmayacak olan varsa özel mesaj üzerinden iletebilirse çok makbule geçer duacı olurum

1000₺ altına uçak bileti var mı ki?

arkadaşlar redli olup kullanmayacak olan varsa bana verirse sevinirim bilet alacağım.

Var dostum, geçen THY kampanyasıyla 549'a aldım. Onun haricinde daha 2 gün önce Ajet'ten 850 liraya aldım.
Uçaktan korkmuyor musunuz hocam ya ben çok çekiniyorum bir kere binebildim onda da öldüm öldüm dirildim korkudan geçen de bi video izledim lodos rüzgar varmış uçak çok kötü iniş yapıyodu yere çarpıp geri yükselmiş falan korkunç ya

Uçaktan korkmuyor musunuz hocam ya ben çok çekiniyorum bir kere binebildim onda da öldüm öldüm dirildim korkudan geçen de bi video izledim lodos rüzgar varmış uçak çok kötü iniş yapıyodu yere çarpıp geri yükselmiş falan korkunç ya
İlk kez uçağa bindiğim zaman çok gergindim, bir de bana orta koltuk denk gelmişti. Dışarıyı da göremeyince sanki tabut içindeymişim gibi hissettim. Sonraları tamamen zevke dönüştü. Havacılığa ilgi duymaya başladım hatta. Dediğiniz rüzgar lodos falan tam benim istediğim şeyler aslında. Uçakta türbülans olsa da az sallansak diye içimden geçiriyorum :D:D Ne kadar çok binerseniz korku hissi azalıyor hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,992
Üyeler
188,508
Son üye
jet-online
Geri