İkinci el ürünlerin saçmalığı kahkaha attırıyor

ahmetcnar1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
226
Adam 1 yıl kullanılmış 5600 işlemciyi 5500 tl ye satmaya çalışıyor vallahi şaka gibi
1768995569155.webp
1768995723126.webp

sıfırı zaten 5400 tl akakçede yanlışım varsa göremediğim bir şey varsa söyleyin lütfen yoksa bunlar harbiden bu fiyata mı satıyorlar.

ekran kartı piyasasıda değişik bir hal aldı 10 yıllık 1080ti a min 7-8k istiyorlar

Yazsııın. Gereksiz insanlarla niye tartışıyorsunuz onu anlamıyorum asıl ben.

Sıfır fiyatlar farklı mı ki ikinci el satanlar farklı olsun... Sıfır satanlar da aşırı şişik fiyatlar çakıyorlar ahmet amcaya, fatma teyzeye ve çitlembik bebelere :) İkimnci el satanların başı kel mi! Enayi çok, ne yapsınlar 😂

1768996490964.webp

1768996513527.webp

:)

Dikkat ederseniz çoğu mağazadır ikinci el satanlarda, teknik servisdir veya çünkü elde kalmış, defolu veya iade ürünlerini tamir edip sıfır fiyatına hatta daha fazlaya çaktırıyorlar . Fakat asıl konu internette sıfır satanlar da iade ve sorunlu ürünleri aynı strateji ile millete kakalıyorlar, iade prosedürleri ile uğraştırıyorlar, parayı da bi kaç gün yatırımda değerlendiriyorlar... Aynı tas aynı hamam.

Ölücülerin de tok satıcı olmayı abartanların da psikolojisi bozuk yapacak bir şey yok. İyi niyetli insanların denk gelmesini ummak ve tek hücrelilerle iletişimi sıfırlamaktan başka yapılabilecek bir şey yok maalesef. Selam ve Dua Lipa

adam ilanı yayından kaldırmış sattı galiba asdjahdhaskd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazsııın. Gereksiz insanlarla niye tartışıyorsunuz onu anlamıyorum asıl ben.
niye yazdığımı oraya da yazmışım biri görür de vazgeçer belki diye işte

Macera arıyorlar bi dava yediler mi anlarlar :D
lütfen etsin ya

düzeltme: adam aynı şekilde yeni ilan açmış benim yorum gözükmesin diye jasdhjakasdi

Geri