🔥İndirim TCL 75 İNÇ TELEVİZYON 144 HZ BÜYÜK İNDİRİM 68.500

Bu fiyatlara çıkınca en kötü miniled yada oledlere yönelin derim
nasıl yapıcaz hocam onu varsa önerin atar mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Qled için fazla. Bu bütçede mini led ve belki boyut küçültüp oled’ler var
boyut böyle istiyorum hocam açıkçası önerin varsa bu boyutta aynı fiyatta farklı model söylersen sevinirim

Vatan 3-4 gecedir saat 22:00'den sonra seçili televizyonlarda %10-%15 arası indirim yapıyor. Paraf kartınız varsa 5000 puan kampanyası var ay sonuna kadar.
Ben 65C6K mini-led modelini 2 gün önce 53'e aldım 5000 puanla birlikte 48'e gelmiş oldu. Peşin fiyatına 4 taksit yapıyor. Kontrol etmenizde fayda var.

55 inc modeli var efsane ötesi bir şey dolu dolu paket yapmışlar kesinlikle tavsiye ediyorum 4k 144hz efsane olay zaten

55 inc modeli var efsane ötesi bir şey dolu dolu paket yapmışlar kesinlikle tavsiye ediyorum 4k 144hz efsane olay zaten en çok hoşuma giden ses olayı sanki sinemadayım o kadar iyi

evkurdan aldım elden taksitle daha mantıklı geliyor https://www.evkur.com.tr/tcl-55p89kgtv-139-cm-qled-4k-google-tv-144-hz-uydulu
hocam film izlerken veya normal kanal izlerken 144hz farkediyor mu? Eskiden saçma bir hurafe vardı insan gözü 60 üstünü görmez diye mesela ama bal gibi de anlıyorsun farkı ben de monitör olarak 380hz var mesela ve yağ gibi akıyor görüntü, 144e geçince kastığını hissediyorum görüntümün mesela.

Bu fiyata bırak MiniLed'i 120hz OLED var.
hocam ne yaptın sen 55 inç nere 75 inç nereye gözünü seveyim

Vatan 3-4 gecedir saat 22:00'den sonra seçili televizyonlarda %10-%15 arası indirim yapıyor. Paraf kartınız varsa 5000 puan kampanyası var ay sonuna kadar.
Ben 65C6K mini-led modelini 2 gün önce 53'e aldım 5000 puanla birlikte 48'e gelmiş oldu. Peşin fiyatına 4 taksit yapıyor. Kontrol etmenizde fayda var.
parafpara nakite çevrilip atm den çekiliyor mu hocam bir de kredi kartı mıdır paraf kart gidip çıkartırsam limit vermezlerse patlarız bunu iptal edersem?

hocam film izlerken veya normal kanal izlerken 144hz farkediyor mu? Eskiden saçma bir hurafe vardı insan gözü 60 üstünü görmez diye mesela ama bal gibi de anlıyorsun farkı ben de monitör olarak 380hz var mesela ve yağ gibi akıyor görüntü, 144e geçince kastığını hissediyorum görüntümün mesela.

Hocam boyuttan çok görüntü önemli. 65 inç'e de OLED var.

parafpara nakite çevrilip atm den çekiliyor mu hocam bir de kredi kartı mıdır paraf kart gidip çıkartırsam limit vermezlerse patlarız bunu iptal edersem?
Sana şöyle söyleyeyim yani 60 fps Garanti veriyor gözündeki o yırtılma felan hissettirmiyor bunun sadece ayarlardan hareket bulanıklığı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam hareket netligi falan var onlar ayarlarsan gerçekten sinemadaymışsın gibi hissediyorsun yani

Sana şöyle söyleyeyim yani 60 fps Garanti veriyor gözündeki o yırtılma felan hissettirmiyor bunun sadece ayarlardan hareket bulanıklığı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam hareket netligi falan var onlar ayarlarsan gerçekten sinemadaymışsın gibi hissediyorsun yani
bir tek oyunda mı farkettirir hocam 60 la 144 akıcılık anlamında sence ikisini de denemişsindir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,851
Üyeler
187,894
Son üye
GodGave
Geri