Yeni kart alıcam güç girişinde sorun yaşarmıyım

baranngk

80+
Reaksiyon skoru
86
Nzxt c750 750watt bronz olması lazım bir psum var şuan için kullandığım kart nitro plus model rx 7800xt almayı düşündüğüm kart rx 9070xt nitro model güç girişinde sorun yaşarmıyım başka alternatif öneriniz var mı aklımda 5070 almakta var ama denk kartlar değiller 9070xt alsam bana psu masrafı açar mı

O güç kaynağının 12v 2X6 kablosu var soket uyumluluğunu soruyorsan bir sorun yaşamazsın.

Nzxt c750 750watt bronz olması lazım bir psum var şuan için kullandığım kart nitro plus model rx 7800xt almayı düşündüğüm kart rx 9070xt nitro model güç girişinde sorun yaşarmıyım başka alternatif öneriniz var mı aklımda 5070 almakta var ama denk kartlar değiller 9070xt alsam bana psu masrafı açar mı
Evet yaşarsın eğer 9070xt alacaksan düşük model almalısın ki güç girişi 2 li olsun.

1769003609615.webp

2x8 güç girişine sahip modelleri alabilirsin ve 9070xt geldiğinde UV yapmalısın ki psu rahat etsin. 260w civarı yeterli olur.
(12v 2x6 var ancak böyle bir psu için riskli olabilir gibi)

Hocam genel olarak lol yada fc 26 gibi oyunları oynuyorum yaza kadar idare etmez mi zaten üniversiteye gittiğim için evde çok ta olmayacağım birde riskten kasıt ne mesela sistem kendini kapatır mı yazın iyi bir psuya geçerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet yaşarsın eğer 9070xt alacaksan düşük model almalısın ki güç girişi 2 li olsun.

Alıntıyı görüntüle

2x8 güç girişine sahip modelleri alabilirsin ve 9070xt geldiğinde UV yapmalısın ki psu rahat etsin. 260w civarı yeterli olur.
(12v 2x6 var ancak böyle bir psu için riskli olabilir gibi)
Hocam etiket atmayı unuttum bir bakabilir misin

Hocam genel olarak lol yada fc 26 gibi oyunları oynuyorum yaza kadar idare etmez mi zaten üniversiteye gittiğim için evde çok ta olmayacağım birde riskten kasıt ne mesela sistem kendini kapatır mı yazın iyi bir psuya geçerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam etiket atmayı unuttum bir bakabilir misin
Kendini kapatmaz ama 12v2x6 pek güvenilir değil ben elimden geldikçe kimseye önermiyorum c750 giriş/orta seviye bir psu kendim de kullanıyorum ama bende 7800xt var tabii :D. XFX swift modeli çok iyi üst modeller ile kapışıyor pişman etmez.

Hocam bende de şuan 7800xt var memnunum riskli olacaksa hiç bozmayayım sistemi

Geri