Bilgisayar fanlar son hız dönüyor ekran gelmiyor

Tamda fiyatların uçtuğu zamana denk geldi birde ya
Post automatically merged:

Ayni ram 16k ;)) sistem o kadar etmiyor zaten goodram irdm pro 8gb 3600mhz
ram çöp oldu demek yanlış olur bazen böyle bir sorun olabiliyor A2 B2 olarak ramleri takın hocam ve silgi ile pinlerini silin olmazsa A1 B1 olarak takın muhtemelen çalışacaktır ha ha baktınız gene görüntü gelmiyor o zaman görüntü verem rami ayırın vermeyeni tek başına deneyin verirse bios pilini çıkarıp 1 dakika bekleyin yeniden açın sistemi sorun çözülmüş olur. Gelişmeleri yazarsınız.

Tamda fiyatların uçtuğu zamana denk geldi birde ya
Post automatically merged:

Ayni ram 16k ;)) sistem o kadar etmiyor zaten goodram irdm pro 8gb 3600mhz
Overclock fln yaptıysan, ondan da olabilir. Ayrıca bios güncelle, güncel değilse. Ondan sonra o rami tekrar dene, şimdi ram boşu boşuna hurdalık çıkarmayalım. Ram slotunuda üfle, raminde ucunu sil. (Islak bırakma ha)

Silgi ile anakarta giren kısmı sil sonra tekrar dene belki çalışır bazen nemden dolayı oksit yapabiliyor silgi olayı tamamen güvenilir bir yok değil eğer çalışmazsa ve yeni ram alacak paran yoksa bilgisayarcıya götür özel solisyonlar var onlarla bi temizlesin ram i sonrasında tekrar denersin olmazsa artık onu emekliye ayırabilirsin:)

Sistem ddr5 ise ram trainingde kalmış bunu genelde OC profili yüzünden yapar expo xmp neyin açıksa ondan olur. Trainingde iken gücü kesme kesiyorsan da bios pilini sök yada clear cmos yap sıfırla biosu ki sistem boot etsin.

Ramler Goodram İrdm Pro ddr4 8gb az önce teki ile açıldı demiştim bozuk olduğunu düşündüğüm olanı takıp denedim iki slotada görüntü gelmedi az önce görüntü gelen Rami taktım bu sefer ondanda gelmiyor nasıl iş arkadaş bu

Arkadaşlar hem slot hemde ram bozulmuş galiba sağdaki tarafa ramin tekini takıyorum görüntü geliyor soldaki tarafa takıyorum görüntü gelmiyor diğer ram ise iki slottada görüntü vermiyor alt tarafı fişten çektim nasıl hem ram hem slot gidebilir ya

Ekler

• 1000032111.webp
    1000032111.webp
    645 KB · Hit: 13
Tamirciye götürdüm adam taktı açtı çalıştı hiçbir sorunu yoktu aldım geri eve götürdüm ben taktım yine aynı ekran gelmedi fanlar son hız döndü güç kablosunda sorun var diye düşündüm yenisini taktım yine aynı düzelmedi sorun sizce ne olabilir?

Geri