Öneri Önerebilceğimiz am4 matx anakartlar

kero.1333

80+
Reaksiyon skoru
30
İyi formlar herkeze daha öncelerden bunla ike alakalı güç kaynapı formu açmıştım önerilerniz için teşekürler öncekikle bu sefer bana anakarta ihtiyacım var malum değişitşrmem lazım önerbilceğiniz am4 anakartı varsa bekliyorum bütcem 10k ya kadar hepnize tekrardan iyi formlar

Çok bir bilgim olmamakla beraber b550m pro vdh aldım dün özellikleri tatmin etti

Çok bir bilgim olmamakla beraber b550m pro vdh aldım dün

Çok bir bilgim olmamakla beraber b550m pro vdh aldım dün özellikleri tatmin etti memunmusunuz peki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok bir bilgim olmamakla beraber b550m pro vdh aldım dün özellikleri tatmin etti
Az önce araştırdım güzel anakart ama şöyle sıkıntım var benim elimde msi mag force kasa var bu anakart bu kasaya uyum sağlıyormu bilmiyorum

Az önce araştırdım güzel anakart ama şöyle sıkıntım var benim elimde msi mag force kasa var bu anakart bu kasaya uyum sağlıyormu bilmiyorum
Micro atx muhtemelen uyum sağlıyordur

MSI Mag force ne? Bu adlandırmada bir sürü modeli var. Mesela örnek amaçlı atayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,678
Üyeler
190,784
Son üye
Cahiturkan
Geri