xxxahmetxxx
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
geçen ki indirimi kaçıranlar için. fiyatına göre diğer kulaklıklardan daha üst segment bir kulaklık bence bu fiyata tercih edilir.
Aldım 2850 ye iade ettim ses 30 saniyede bir gidip geliyor du
geçen ki indirimi kaçıranlar için. fiyatına göre diğer kulaklıklardan daha üst segment bir kulaklık bence bu fiyata tercih edilir.
xiaomi telefonlar ile uyumluluk sorunları var diye biliyorum. değilse de şansınıza bozuk ürün denk gelmişAldım 2850 ye iade ettim ses 30 saniyede bir gidip geliyor du
Ben de ayni fiyata aldım öyle bi sorun yoktu. Ama tizleri beni rahatsiz etti.Aldım 2850 ye iade ettim ses 30 saniyede bir gidip geliyor du
Bu fiyata en iyisi. Eğer telefonunuz samsung ise ekosistem açısından biraz daha koyup buds 3 fe bakabilirsiniz.Buds fe den geçimirmi yada önerdiğiniz bir şey varmi başka bu fiyatlara
Telefonun xiaomi ise buds 6 pro al. Xiaominin kulaklıkları xiaomi telefonlarda daha stabil çalışıyor. Değilse liberty 4 daha iyi olurXiaomi Redmi Buds 6 Pro mu yoksa bu mu daha iyi olur? Aynı fiyat bandındalar.
bu kulaklığın sesi samsung gibi öz, güzel vermiyor önermem, bas fazla ses kalitesi az özellik fazla ama ses iyi olmayınca pek işe yaramıyorBuds fe den geçimirmi yada önerdiğiniz bir şey varmi başka bu fiyatlara
Ldac açık olduğundan olabilirkullanıyom arada aptallayıp kesiliyordu onun dışı fp