Shein indirimli ürünler

Bence shein bizim ürünleri göndermedi. Sistemde uçak bizim ülkeye iniş yapmış gibi gösteriyor bence. Kanun açıklandı panik yaptılar. Siparişleri göndermiş gibi gösteriyorlar. Sonradan baktılar temu hala gönderiyor 3-5 gün sonraki siparişleri göndermeye başladılar. Aklıma böyle senaryolar gelmeye başladı :D
F1KEvFsXoAAxHj_.webp
Gün geçtikçe umudumuzu kaybediyoruz...

Ya birader yetmez mi artık kaç gün kaldı
Garibanı çuvala koymuşlar billurları dışarı çıkmış hesabı hocam bizimki çok ses etme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14 OCAK KARGOYA VERİLDİ

suan musait degilim hepsine bakamiyorum ama 14 ocakta inen bir siparisim kargoya verildi
14 ocak uçak hint denizine düştü

14 OCAK KARGOYA VERİLDİ

suan musait degilim hepsine bakamiyorum ama 14 ocakta inen bir siparisim kargoya verildi
Bak mesajı yazdım adamlar hemen olayı çözdüğümü anlayıp bizim kargoların önünü açtılar :D

1769103824391.webp

Benim ürünler gg patladı muhtemel kanuna kadar gelmeyecek 1 hafta sonra para iadesi isteyeceğim

12 ocak inişli kargom arasta gözüktü.

Kontrol edin sizde

Bence shein bizim ürünleri göndermedi. Sistemde uçak bizim ülkeye iniş yapmış gibi gösteriyor bence. Kanun açıklandı panik yaptılar. Siparişleri göndermiş gibi gösteriyorlar. Sonradan baktılar temu hala gönderiyor 3-5 gün sonraki siparişleri göndermeye başladılar. Aklıma böyle senaryolar gelmeye başladı :D
Seni komplo teorisyeni seniii... Sen şimdi dünya düzdür de dersin 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,184,289
Üyeler
187,952
Son üye
mehmet3514
Geri