- Reaksiyon skoru
- 10
1 tane görmüştüm de vergisiz hali bile 2000 tl falandıSheinde işlemci soğutucu ucuza düştü mü hiç alıntılayan olursa sevinirim
1 tane görmüştüm de vergisiz hali bile 2000 tl falandıSheinde işlemci soğutucu ucuza düştü mü hiç alıntılayan olursa sevinirim
sahibinden al geç kapalı kutu 1kya tonla varSheinde işlemci soğutucu ucuza düştü mü hiç alıntılayan olursa sevinirim
Dün 1 sipariş daha vermiştim bugünde 1 tane verip sonlandıracağım artıkBenimde 6 tane geldi bugün. 20 ocak varışlı olup gümrükten geçen var mı? 3 siparişim bekliyor benim
20 ocak var benim siparişlerimin yarısı hala gümrek bekliyorBenimde 6 tane geldi bugün. 20 ocak varışlı olup gümrükten geçen var mı? 3 siparişim bekliyor benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dün 1 sipariş daha vermiştim bugünde 1 tane verip sonlandıracağım artık
14 ocak olayı gibi olmasın bu da20 ocak var benim siparişlerimin yarısı hala gümrek bekliyor
14 ocak olayı gibi olmasın bu da![]()
Bu konteynırlar sırayla açılmıyor mu? Bana anlamsız geldi bugün yoğunluk oldu konteynırı geriye atıyorlar ve 10 gündür bakılmıyor vs bunların süresi falan da olmalı yanielbet bir gün o konteynır açılacak
Benimki 20 ocal hala tık yokBenimde 6 tane geldi bugün. 20 ocak varışlı olup gümrükten geçen var mı? 3 siparişim bekliyor benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dün 1 sipariş daha vermiştim bugünde 1 tane verip sonlandıracağım artık
benimde öyle de eninde sonunda gelecek siparişler zatenBenimki 20 ocal hala tık yok
O kadar emin olmamak lazımbenimde öyle de eninde sonunda gelecek siparişler zaten