7-8 bin tl ekran kartı önerisi 2. el

mehmetys

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
8000
Arkadaşlar merhaba. Elimde GTX 1660 Super ekran kartı var ve yükseltmek istiyorum. 1660S’in piyasa değeri biraz yüksek ve satılması zor. Bu sebeple, sadece elimde olan para ile bir ekran kartı almak istiyorum.
Bütçem 7.000–8.000 TL arası. Kutulu, faturalı bir cihaz arıyorum. Aklımda Intel Arc A750 ya da RX 6650 XT gibi kartlar var. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce ne almalıyım? Kafam çok karışık.

Arkadaşlar merhaba. Elimde GTX 1660 Super ekran kartı var ve yükseltmek istiyorum. 1660S’in piyasa değeri biraz yüksek ve satılması zor. Bu sebeple, sadece elimde olan para ile bir ekran kartı almak istiyorum.
Bütçem 7.000–8.000 TL arası. Kutulu, faturalı bir cihaz arıyorum. Aklımda Intel Arc A750 ya da RX 6650 XT gibi kartlar var. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce ne almalıyım? Kafam çok karışık.
İşlemci ve güç kaynağı nedir?

bugün 9000 e garantisi bitmiş pulse 6700 xt sattım. Heralde sizin bütçeye 6650 xt ya da düz 6700 zorlanabilir

İşlemci ve güç kaynağı nedir?
hocam islemci i5 10400f 90w a overcloklanmış 500w psu var ama yeni bir psu da almayı düşünüyorum toplam bütce 9 bin civarı oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bugün 9000 e garantisi bitmiş pulse 6700 xt sattım. Heralde sizin bütçeye 6650 xt ya da düz 6700 zorlanabilir
hocam 9 bine o cihazlar var ama 6650 xt lerin pyasası da 8 bin tl civarı fakat eft sonrası gönderim yapıyorlar acıkcası pek güvenemiyorum

sakın amd alma hele bu paralara eski serilerini alırsın sıkıntı yaşatır sana, 3060 falan bak 12 gb.

edit: gülücük atan amd kullancıları kalitesizliğe alıstığı icin onların hayatında driver ve yazılım gibi şeylerin önemi yok. büyük ihtimal ekipmanları temu dan.

Son düzenleme:
sakın amd alma hele bu paralara eski serilerini alırsın sıkıntı yaşatır sana, 3060 falan bak 12 gb.
hocam yanlış anlamassan o kartlar 9 bin civarında ve insanlar piyasayı yükseltmek için ellerinden geleni yapıyorlar

arc a750 nasıldır sizce alan kişiyi üzermi 7 bin tl bandında

hocam yanlış anlamassan o kartlar 9 bin civarında ve insanlar piyasayı yükseltmek için ellerinden geleni yapıyorlar

A750'nin ciddi driver sorunları mevcut.
RTX 4060 bulunabilir gibi.

• Hahaha
Reaksiyonlar: umix

sabırlı olursan bulursun, o dediğin paraya koyuyorlar ama aylarca alan yok. bende cok al sat yapıyorum boşa bekliyorlar 9 bine.
arc a750 yeni sattım cok güc tüketiyor elektirik faturasına yansıyor .

sabırlı olursan bulursun, o dediğin paraya koyuyorlar ama aylarca alan yok. bende cok al sat yapıyorum boşa bekliyorlar 9 bine.
arc a750 yeni sattım cok güc tüketiyor elektirik faturasına yansıyor .
allah aşkına ha 100w tüketiyo ha 250w tüketiyo ekran kartın
evdeki buzdolabı zaten 500w çekiyo fazla abartmaya gerek yok

O bütçede alırsa vramleri sorunlu çıkar. Çıkmasa bile ilerde sorun yaşar. Bellekler ısınmaya meğilli olduğu için lehimlerim erken ayrılma olasılığı da daha fazla bu durum zorlandığı zaman geçerli tabii

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri