7-8 bin tl ekran kartı önerisi 2. el

sabırlı olursan bulursun, o dediğin paraya koyuyorlar ama aylarca alan yok. bende cok al sat yapıyorum boşa bekliyorlar 9 bine.
arc a750 yeni sattım cok güc tüketiyor elektirik faturasına yansıyor .
hocam ne kadar beklemem lazım ki zaten ram fiyatları artınca ekran kartlarında fiatlar baya arttı

bi tane arc a750 buldum 7 bin tl de 1.5 yıl garantisi var fatura kutu da var mantıklımı sizce

O bütçede alırsa vramleri sorunlu çıkar. Çıkmasa bile ilerde sorun yaşar. Bellekler ısınmaya meğilli olduğu için lehimlerim erken ayrılma olasılığı da daha fazla bu durum zorlandığı zaman geçerli tabii
sen ne anlatıyorsun olm haftada 3 kart alıp satıyorum neyi kime öğretiyorsun.

Aslan abim ne önerirsin bı bütçede arkadaşa?
PSU ihtiyacı da var,bir tane de ondan sana zahmet.

Asabi olma dostum. Bilgilerimizi paylaşıyorız burda. İlla bişeyler anlatmamız gerekirse sonra anlatırız önce adamın sorununu çözelim. 3060 kronik bir kart şimdi çıkmasa bile 1 sene içinde kendini gösterir. Yakın dostum aldı 1 ay olmadan vramlarleri iptal oldu. 3060 serisi kroniktir.

bi tane arc a750 buldum 7 bin tl de 1.5 yıl garantisi var fatura kutu da var mantıklımı sizce
bak sana acık ve net diyorum daha yeni 3060 ve arc a750 sattım istiyorsan ulas bana sana ilanlarıda gösterim. arada ciddi performans farkları var. arc alma gibi bir hataya düsme, arc kartları satmasıda ayrı dert alan ve yüzüne bakan yok. ben uyarlarımı yaptım hocam gerisi sende ne alırsan hayırlı olsun.

sen bu gülücük atanlara bakma paraları olmadıkları icin amd alıp böyle savunuyorlar. amd eski kartları full sorunlu ve driver hataları dolu. 4060 zaten bu paralara bulamazsın en mantıklısı 3060.
hocam bu dediğiniz fiyatlara bulunuyor oyunlarda falan sıkıntı cıkarmı bu 3060 da yada 1660s e göre nasıl bir performans artşı olur birde ne kadarlık bir psu gerekli psu markalarına ve kalitelerine gercekten hiç hakim değilim elimde powerboost un bomba gibi bi psu su var 500w lık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bak sana acık ve net diyorum daha yeni 3060 ve arc a750 sattım istiyorsan ulas bana sana ilanlarıda gösterim. arada ciddi performans farkları var. arc alma gibi bir hataya düsme, arc kartları satmasıda ayrı dert alan ve yüzüne bakan yok. ben uyarlarımı yaptım hocam gerisi sende ne alırsan hayırlı olsun.
hocam sizin elinizde bana satabileceğiniz bir kart varmı

hocam bu dediğiniz fiyatlara bulunuyor oyunlarda falan sıkıntı cıkarmı bu 3060 da yada 1660s e göre nasıl bir performans artşı olur birde ne kadarlık bir psu gerekli psu markalarına ve kalitelerine gercekten hiç hakim değilim elimde powerboost un bomba gibi bi psu su var 500w lık

hocam sizin elinizde bana satabileceğiniz bir kart varmı
en düsük 5060 ti var su an hocam, eğer elimde sana uygun kart olsa yardımcı olmak isterdim.

hocam islemci i5 10400f 90w a overcloklanmış 500w psu var ama yeni bir psu da almayı düşünüyorum toplam bütce 9 bin civarı oluyor

hocam 9 bine o cihazlar var ama 6650 xt lerin pyasası da 8 bin tl civarı fakat eft sonrası gönderim yapıyorlar acıkcası pek güvenemiyorum
6000 serisi ikinci elde riskli biraz hocam hele en ucuz fiyatlı ilanların hot spot dereceleri 100 e dayanmış oluyor genelde ekmeği yenmiş oluyor çoğu mining de vs. 6000 serisinin. Temizini bulmak lazım benim sattığım kart temizdi furmark da hot spot 85 i falan geçmiyordu. Nvidia tarafı biraz daha mantıklı olabilir o bütçede. 6650 xt ye de bence 8k verilmez

hocam 3060 ı kaç tl ye sattınız acaba bilgi alabilirmiyim ben de ona göre ilan koyan arkadaşlara teklif atıcam da

Asabi olma dostum. Bilgilerimizi paylaşıyorız burda. İlla bişeyler anlatmamız gerekirse sonra anlatırız önce adamın sorununu çözelim. 3060 kronik bir kart şimdi çıkmasa bile 1 sene içinde kendini gösterir. Yakın dostum aldı 1 ay olmadan vramlarleri iptal oldu. 3060 serisi kroniktir.
hem mesajlara gülücük atıyorsun, hem kısıtlı bütceli bir arkadaşı yanlış yönlendiriyorsun sonrada asabi olma. amd eski seri kartların sorunlu olduğunu bilmeyen var mı? neye şaşırdın yani. arc serisi desen bir ton sorunu var. driver, fan, yüksek elektirik tüketimi ve aldınmı o kartları satması işkence. ne komiğine gitti açıkla bakım hangisi mantıksız geliyor?

hocam 3060 ı kaç tl ye sattınız acaba bilgi alabilirmiyim ben de ona göre ilan koyan arkadaşlara teklif atıcam da
8 bine verdim adam denedi aldı gitti.
gainward ghost 12 gb. kart 72 dereceyi geçmiyordu çok güzel karttı.

Son düzenleme:
hem mesajlara gülücük atıyorsun, hem kısıtlı bütceli bir arkadaşı yanlış yönlendiriyorsun sonrada asabi olma. amd eski seri kartların sorunlu olduğunu bilmeyen var mı? neye şaşırdın yani. arc serisi desen bir ton sorunu var. driver, fan, yüksek elektirik tüketimi ve aldınmı o kartları satması işkence. ne komiğine gitti açıkla bakım hangisi mantıksız geliyor?

8 bine verdim adam denedi aldı gitti.
hocam 8 bin iyi bi fiyat da ben elden alamıyorum sorun o eft sonrası kargo istiyolar ona da güvenemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri