Nvidia ve AMD model 2 anakart aynı sistemde

Reaksiyon skoru
2
Sistemimde GTX 750 ti ve RX 470 mining kartı aynı anakart üzerinde kullanmak istiyorum ancak 470 çıkış portu olarak sadece dvi var. Max 60 Hz monitöre gönderebilir.gtx 750 ti yı görüntü veren olarak kullandım diyelim oyun performansında 470 ten yararlanabilirmiyim?

Sistemimde GTX 750 ti ve RX 470 mining kartı aynı anakart üzerinde kullanmak istiyorum ancak 470 çıkış portu olarak sadece dvi var. Max 60 Hz monitöre gönderebilir.gtx 750 ti yı görüntü veren olarak kullandım diyelim oyun performansında 470 ten yararlanabilirmiyim?
eger oyunda secme sansın varsa yararlanabılırsın

Bir yerde görmüştüm denetim masası ya da programlar kısmında oyuna özel önceden ayarlayabiliyordun(oyuna girmeden) bilginiz varmı
windwos ayarlarına gır

sistem ekran grafıkler seceneklerıne tıkla orda programlar cıkıyorr ordan yuksek performans.... dıye secebıldıgmız yerden mı bahsedıyorsun

Ekran görüntüsü 2026-01-23 043434.webp

windwos ayarlarına gır

sistem ekran grafıkler seceneklerıne tıkla orda programlar cıkıyorr ordan yuksek performans.... dıye secebıldıgmız yerden mı bahsedıyorsun

Alıntıyı görüntüle
Aynen öyle dostum ama sonraki araştırmalarında bunu sadece apu ve görüntü aldığın ekran kartı arasında yapılabildiğini öğrendim.yani istediğimi büyük ihtimal yapamicam. Yarın bu test yapıp öğrenmeye çalışıcam tam olarak gösterdiğin yer üzerinden.

Aynen öyle dostum ama sonraki araştırmalarında bunu sadece apu ve harici ekran kartı arasında yapılabildiğini öğrendim.yani istediğimi büyük ihtimal yapamicam. Yarın bu test yapıp öğrenmeye çalışıcam tam olarak gösterdiğin yer üzerinden.
hem bunu test et hemde oyun ayarlarında gpu sectırıyorsa ordan dene kı eger oyun sectırıyorsa kesın calısır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,282
Üyeler
187,952
Son üye
mehmet3514
Geri