1 aylık pcde görüntü gelmiyor fanlar son ses

Asterix

80+
Reaksiyon skoru
2
1 aylık bilgisayarımda oyundayken ekran bir anda gidiyor görüntü gelmiyor fanlar son ses çalışmaya başlıyor. Discordda arkadaşlarımla konuşmaya devam edebiliyorum. Bilgisayarı kasa tuşundan kapatıp tekrar açınca düzeliyor başka türlü düzeltemedim. Garantiye yollamak istemiyorum bu tarz işlemler 1 ay sürüyor. Bildiğiniz bir çözümü var mı acaba arkadaşlar?
Kasa linki: https://www.gamegaraj.com/oem-paketler/manticore-7a/
Bu linkteki kasadan tek farkı anakart: msi b650 gaming plus wifi
Çözüm önerilerinize ihtiyacım var, herkese teşekkür ederim.
@Game Garaj sizde bir bakabilir misiniz? Sorun çözülmez ise garantiye yollayacağım.

Son düzenleme:
Ramlar sorunlu değil. Memtestten geçiyor 6400 de iken. OCCT den de geçiyor. Ama bu sorun oluyor sebebini aylarca araştırdım ve 6200 de mecbur kullanmak zorunda kaldım. Sorun anakart - ram uyumu xmp ile ilgili. Sorun benzer.
Tüm Çözüm Önerileri:
-Farklı Ram Frekansları denensin.
-DDU ile ekran kartı sürücüsü kaldırılıp tekrar kurulsun.
-OCCT ile tüm donanımlar test edilsin. Sıcaklık değerleri özellikle. Hata alınırsa sorun tespit edilebilir.
-Farklı PSU varsa test edilebilir. AIGO kağıt üstünde 840w verebiliyor görünüyor ancak kalitesi nasıl bilemiyorum.
-Son çare Windows sıfırdan kurulabilir.
-Anakart markası BIOSTAR ile ilgili benzer şikayet aradım ama bulamadım.
Dediğin gibi yapıyorum, ram hızını 6200, 6000, 5800 denedim hepsinde hata devam ediyor, denememi önerdiğin bir hız var mı? Ekran kartımı, rami söktüm taktım. Kabloları elledim. Ram hızı 5800de hala tekrar olursa değiştiricem. Bunlardan ayrı olarak önerdiğiniz başka bir şey var mı @TechGuy. Farklı psu maalesef yok, ddu ve occt deneyebilirim.

Konuyu tam takip edemedim , ekran kartın yük testinde kaç dereceyi görüyor , benim bir böyle bir sorunum vardı , sorun ekran kartının sıcaklığındaydı

Dediğin gibi yapıyorum, ram hızını 6200, 6000, 5800 denedim hepsinde hata devam ediyor, denememi önerdiğin bir hız var mı? Ekran kartımı, rami söktüm taktım. Kabloları elledim. Ram hızı 5800de hala tekrar olursa değiştiricem. Bunlardan ayrı olarak önerdiğiniz başka bir şey var mı @TechGuy. Farklı psu maalesef yok, ddu ve occt deneyebilirim.
Kablolar ısıdan gevşemiş olabilir. Bütün kabloları sök tak özellikle 24pin ile GPU güç kablolarını. Tam oturduğundan çıt sesini duyduğundan emin ol. Büyük ihtimalle sorun düzelir.

Bunu denedin mi?

Kablolar ısıdan gevşemiş olabilir. Bütün kabloları sök tak özellikle 24pin ile GPU güç kablolarını. Tam oturduğundan çıt sesini duyduğundan emin ol. Büyük ihtimalle sorun düzelir.

Bunu denedin mi?
Gpu kablolarını denedim, 24 pin hangisi ondan emin değilim. Psu kabloları takılı geldiği için hepsini sadece bastırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu tam takip edemedim , ekran kartın yük testinde kaç dereceyi görüyor , benim bir böyle bir sorunum vardı , sorun ekran kartının sıcaklığındaydı
Ekran kartı sıcaklığıyla alakası olduğunu zannetmiyorum, masaüstünde boşta dururken bile oluyor çünkü. Yük testine sokmadım.

Gpu kablolarını denedim, 24 pin hangisi ondan emin değilim. Psu kabloları takılı geldiği için hepsini sadece bastırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı sıcaklığıyla alakası olduğunu zannetmiyorum, masaüstünde boşta dururken bile oluyor çünkü. Yük testine sokmadım.
Eğer biliyorsan sistemi re-build yap bilmiyorsan garantiye gönder. İncelensin. İyi forumlar :)

1 aylık bilgisayarımda oyundayken ekran bir anda gidiyor görüntü gelmiyor fanlar son ses çalışmaya başlıyor. Discordda arkadaşlarımla konuşmaya devam edebiliyorum. Bilgisayarı kasa tuşundan kapatıp tekrar açınca düzeliyor başka türlü düzeltemedim. Garantiye yollamak istemiyorum bu tarz işlemler 1 ay sürüyor. Bildiğiniz bir çözümü var mı acaba arkadaşlar?
Kasa linki: https://www.gamegaraj.com/oem-paketler/manticore-7a/
Bu linkteki kasadan tek farkı anakart: msi b650 gaming plus wifi
Çözüm önerilerinize ihtiyacım var, herkese teşekkür ederim.
@Game Garaj sizde bir bakabilir misiniz? Sorun çözülmez ise garantiye yollayacağım.
Merhaba,
Tarafınıza yardımcı olabilmemiz adına bizlere mail yolu ile sipariş numaranızı belirterek ulaşabilirsiniz.
Yaşadığınız sorunu ve gerçekleştirdiğiniz işlemleri bizlere iletmeniz dahilinde ekibimiz tarafınıza yardımcı olmaya çalışacaktır.

Mail: [email protected]

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,126
Üyeler
189,038
Son üye
Mehmet taş
Geri