7 bin tl ye arc a750 aldım

Bunu iade etmem aynı paraya hangi kartları alabilirim acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır arc i zaten aldim iade edecektim şuanda da mevcut durumda ne yapmalıyım onu soruyorum size
Ne kadara aldin bütçe nedir detay vrir misin

rx 7600 buldum hocam 8 bin tl ye o nasildir

Üstüne 1.000₺ daha ekleyebilirim demişsin. 8.000₺ bütçe ile RX 6700 XT kovalamanı öneririm.

rx 7600 buldum hocam 8 bin tl ye o nasildir
8bine çıkabiliyorsanız 7600 alın hocam inşallah sorunsuzsa en iyi tercih o olur.
Ben kartın yeni olmasına da dikkat ediyorum da. O manada iyisi dedim. 7600ler Mayıs 2023 te çıktı
Bu arada yazımı biraz editlemiştim attığım ilanları tekrar bakın isterseniz.

arkadaşlar merhaba 2. elde 7 bin tl ye 1.5 yıl garantisi devam eden bir arc a750 aldım sizce hata mı yaptım hala iade etme sansım var iade etmem gerekiyorsa ne almalıyım
iade et rx 6600 veya 6600XT al

Teşekkürler hocam büyük ihtimal ile 7600 yada 6650 xt alacağım nvidia kartlar çok pahalı
evet bu arada 6600ler 2021 6650 ler 2022 çıkışlı bu da önemli bence. ne kadar yeni olursa sorun yaşama ihtimaliniz o kadar düşer çünkü.

evet bu arada 6600ler 2021 6650 ler 2022 çıkışlı bu da önemli bence. ne kadar yeni olursa sorun yaşama ihtimaliniz o kadar düşer çünkü.
Peki hocam rtx2080 süper de 8 bin tl acaba bin tl daha verip onu almak mi mantıklı yoksa attığınız ilandaki rx 6600xt yi mi alayım 7 bin tl ye hangisi mantıklı olur

Peki hocam rtx2080 süper de 8 bin tl acaba bin tl daha verip onu almak mi mantıklı yoksa attığınız ilandaki rx 6600xt yi mi alayım 7 bin tl ye hangisi mantıklı olur
yani kondisyonunu bilsek nasıl kullanıldığından emin olsak tabii ki 2080 süper mantıklı ama buna başka cevabım yok maalesef çünkü ben elektronik cihazın kondisyonunu dayanıklılığına önem veren biriyim. 7800xt den biraz da borcum olduğu için 9060xt geçmiş biriyim ^^ f/p dengesini yakalamak lazım. Kondisyonlarını öğrenip test edip içinizin rahat etmesi önemli.

yani kondisyonunu bilsek nasıl kullanıldığından emin olsak tabii ki 2080 süper mantıklı ama buna başka cevabım yok maalesef çünkü ben elektronik cihazın kondisyonunu dayanıklılığına önem veren biriyim. 7800xt den biraz da borcum olduğu için 9060xt geçmiş biriyim ^^ f/p dengesini yakalamak lazım. Kondisyonlarını öğrenip test edip içinizin rahat etmesi önemli.
Hocam yorulmuş kartlardan zaten 2080 için yorulmamış bir kart yok

Geri