- Konu Sahibi Konu Sahibi
@Realhas the Great hocam iyi yakşanlar 5 aylık formdayken tekrar buna benzer Bır konu açmıştım musaitseniz inceleme şansınız var mı
On üzerinden 5 veririm şuan hala güzel durmuyor ilk duruma göre iyi ama bir bu kadar daha yolu var estetik bir görüntüye@Realhas the Great hocam iyi yakşanlar 5 aylık formdayken tekrar buna benzer Bır konu açmıştım musaitseniz inceleme şansınız var mı
KDKSJDEJEJENRJJDJ kanka spora başlamadan önce sadece sabah 3 adet pogaca yerdım öğlen dükkanda hamburger genelde pizza filan yerdım her gün abur cuvur felan acayıp yağlıydım ve jınekomastıde olunca dedıgın gıbı oluyor malasef spora başlama tek nedenım oydu zaten bide şu anlı halındenmı bahsedıyorsun yoksa eski halındenmıBenim hatundan daha büyük memelerin var gardas la cok garip niye böle
Kim söyledi gynoyu ?KDKSJDEJEJENRJJDJ kanka spora başlamadan önce sadece sabah 3 adet pogaca yerdım öğlen dükkanda hamburger genelde pizza filan yerdım her gün abur cuvur felan acayıp yağlıydım ve jınekomastıde olunca dedıgın gıbı oluyor malasef spora başlama tek nedenım oydu zaten bide şu anlı halındenmı bahsedıyorsun yoksa eski halındenmı
Gynoyu nedir hocam anlamadımKim söyledi gynoyu ?
jinekomastiyi diyorGynoyu nedir hocam anlamadım
Teşekkür ederim hocam antrenman programı atayım buraya yorumlarsan çok sevınırım goguste declıne press yerıne fptpgraf atacağım makıne olacak ilk 3.5-4 ayıda kendım fasofıso yaptım 3.5 aydır düzgün yapmaya başladım herseyı7.5 aya g.re iyi ama kola çok yüklenmişsin.
kanatların çok zayıf kanat ekle programına
omuzlar geride kalmış kollarına göre
göüğste üst göğis zayıf kalmış gibi duruyo ortasıda aynı şekilde
Millet müneccınmı hocam ilk halımı görmeden ona göre yorum yapsınAga keşke memeleri sansürleyeydin
Göğüs bölgesi yağlı. İlginç şekilde sırtından çok daha yüksek duruyor yağ oranı. Görüntüden anlaması zor olabilir ondan sormuştum ama bir hoca vb. elle hissedip söylediyse ayrı. Çünkü genelde bu oranlarda zaten meme dokusu çevresinde yağlanma olur. Her zaman gyno anlamına gelmiyor. Hatta genellikle pseudo-gyno çıkıyor. Gyno'da meme bezinin büyümesi gerekiyor. İyi bir göğüs kütlesi koyup oranı düşürüp bakmak lazım. Ya da bilgili birinin muayene etmesi lazım. Muayene dediğim herhangi bir doktor dakikada anlar karışık bir durum yoksa.Anladım sagol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@SultanQQ hocam kendım araştırdım spor salonundaki hocalara felan gösterdim var dedıler bana
Hocam cok edkıden gıtmıstım eskiden 3-3.5 sene 1.5 aylık spor surecım olmuştu gıttıgımde bısı yok demısti ama şu anda kıme sorsam var dıyorGöğüs bölgesi yağlı. İlginç şekilde sırtından çok daha yüksek duruyor yağ oranı. Görüntüden anlaması zor olabilir ondan sormuştum ama bir hoca vb. elle hissedip söylediyse ayrı. Çünkü genelde bu oranlarda zaten meme dokusu çevresinde yağlanma olur. Her zaman gyno anlamına gelmiyor. Hatta genellikle pseudo-gyno çıkıyor. Gyno'da meme bezinin büyümesi gerekiyor. İyi bir göğüs kütlesi koyup oranı düşürüp bakmak lazım. Ya da bilgili birinin muayene etmesi lazım. Muayene dediğim herhangi bir doktor dakikada anlar karışık bir durum yoksa.