7.5 aylık spor gelişimim sizce 10 üzerinden kaç

@Realhas the Great hocam iyi yakşanlar 5 aylık formdayken tekrar buna benzer Bır konu açmıştım musaitseniz inceleme şansınız var mı

@Realhas the Great hocam iyi yakşanlar 5 aylık formdayken tekrar buna benzer Bır konu açmıştım musaitseniz inceleme şansınız var mı
On üzerinden 5 veririm şuan hala güzel durmuyor ilk duruma göre iyi ama bir bu kadar daha yolu var estetik bir görüntüye

Bir arkadaşım 14 ayda şu vücuttan şu vücuda geldi ağırsağlam 5x5 programı sayesinde
IMG_7386.webp

IMG_20260122_213716.webp

Benim hatundan daha büyük memelerin var gardas la cok garip niye böle
KDKSJDEJEJENRJJDJ kanka spora başlamadan önce sadece sabah 3 adet pogaca yerdım öğlen dükkanda hamburger genelde pizza filan yerdım her gün abur cuvur felan acayıp yağlıydım ve jınekomastıde olunca dedıgın gıbı oluyor malasef spora başlama tek nedenım oydu zaten bide şu anlı halındenmı bahsedıyorsun yoksa eski halındenmı

KDKSJDEJEJENRJJDJ kanka spora başlamadan önce sadece sabah 3 adet pogaca yerdım öğlen dükkanda hamburger genelde pizza filan yerdım her gün abur cuvur felan acayıp yağlıydım ve jınekomastıde olunca dedıgın gıbı oluyor malasef spora başlama tek nedenım oydu zaten bide şu anlı halındenmı bahsedıyorsun yoksa eski halındenmı
Kim söyledi gynoyu ?

7.5 aya g.re iyi ama kola çok yüklenmişsin.
kanatların çok zayıf kanat ekle programına
omuzlar geride kalmış kollarına göre
göüğste üst göğis zayıf kalmış gibi duruyo ortasıda aynı şekilde

7.5 aya g.re iyi ama kola çok yüklenmişsin.
kanatların çok zayıf kanat ekle programına
omuzlar geride kalmış kollarına göre
göüğste üst göğis zayıf kalmış gibi duruyo ortasıda aynı şekilde
Teşekkür ederim hocam antrenman programı atayım buraya yorumlarsan çok sevınırım goguste declıne press yerıne fptpgraf atacağım makıne olacak ilk 3.5-4 ayıda kendım fasofıso yaptım 3.5 aydır düzgün yapmaya başladım herseyı

Pazartesi

Göğüs

Chest press 3 set 6-8 tekrar

Cable crossover 3 set 6-8 tekrar

Decline Chest press machıne 3 set 6-8 tekrar

Omuz

Shoulder press 2 set 6-8 tekrar

Lateral raise 2 set 8-10 tekrar

Reverse peck deck fly 2 set 6–8 tekrar

Trapez

Dumbell shrug 3 set 6-8 tekrar

Arka kol

Trıceps pushdown 3 set 6-8 tekrar

Skull crusher 3 set 6-8 tekrar

Bench dips 3 set 6-8 tekrar

Salı

Sırt

Latpulldown 3 set 6-8 tekrar

Cable row 3 set 6-8 tekrar

Barbell row 3 set 6-8 tekrar

Ön kol

İncline dumbell curl 3 set 6-8 tekrar

Hammer curl 3 set 6-8 tekrar

One arm cable curl 3 set 6-8 tekrar

Çarşamba off

Perşembe

Shoulder press 3 set 6-8 tekrar

Lateral raise 3 set 8-10 tekrar

Reverse peck deck fly 3 set 6–8 tekrar

Göğüs

Chest press 2 set 6-8 tekrar

Cable crossover 2 set 6-8 tekrar

Decline Chest press machıne 2 set 6-8 tekrar

Bacak

Leg press 3 set 8-10 tekrar

Leg exentıon 3 set 8-10 tekrar

Leg curl 3 set 8-10 tekrar

Squat 3 set 8-10 tekrar

Cuma

Sırt

Latpulldown 2 set 6-8 tekrar

Cable row 2 set 6-8 tekrar

Barbell row 2 set 6-8 tekrar

Arka kol

Trıceps pushdown 2 set 6-8 tekrar

Skull crusher 2 set 6-8 tekrar

Bench dips 2 set 6-8 tekrar

Ön kol

İncline dumbell curl 2set 6-8 tekrar

Hammer curl 2 set 6-8 tekrar

One arm cable curl 2 set 6-8 tekrar

Cumartesı pazar off

Bilek Salı ve cuma günü yapıyorum

Cable Reverse curl 3 set 10-12 tekrar

Wrist curl machıne 3 set 10-12 tekrar

Wrist roller 3 set 10-12 tekrar

Haftada 2 toplam 18 set
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga keşke memeleri sansürleyeydin
Millet müneccınmı hocam ilk halımı görmeden ona göre yorum yapsın

Ekler

• IMG_5076.webp
    IMG_5076.webp
    640.4 KB · Hit: 20
Anladım sagol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@SultanQQ hocam kendım araştırdım spor salonundaki hocalara felan gösterdim var dedıler bana
Göğüs bölgesi yağlı. İlginç şekilde sırtından çok daha yüksek duruyor yağ oranı. Görüntüden anlaması zor olabilir ondan sormuştum ama bir hoca vb. elle hissedip söylediyse ayrı. Çünkü genelde bu oranlarda zaten meme dokusu çevresinde yağlanma olur. Her zaman gyno anlamına gelmiyor. Hatta genellikle pseudo-gyno çıkıyor. Gyno'da meme bezinin büyümesi gerekiyor. İyi bir göğüs kütlesi koyup oranı düşürüp bakmak lazım. Ya da bilgili birinin muayene etmesi lazım. Muayene dediğim herhangi bir doktor dakikada anlar karışık bir durum yoksa.

Göğüs bölgesi yağlı. İlginç şekilde sırtından çok daha yüksek duruyor yağ oranı. Görüntüden anlaması zor olabilir ondan sormuştum ama bir hoca vb. elle hissedip söylediyse ayrı. Çünkü genelde bu oranlarda zaten meme dokusu çevresinde yağlanma olur. Her zaman gyno anlamına gelmiyor. Hatta genellikle pseudo-gyno çıkıyor. Gyno'da meme bezinin büyümesi gerekiyor. İyi bir göğüs kütlesi koyup oranı düşürüp bakmak lazım. Ya da bilgili birinin muayene etmesi lazım. Muayene dediğim herhangi bir doktor dakikada anlar karışık bir durum yoksa.
Hocam cok edkıden gıtmıstım eskiden 3-3.5 sene 1.5 aylık spor surecım olmuştu gıttıgımde bısı yok demısti ama şu anda kıme sorsam var dıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,184
Üyeler
188,539
Son üye
mihoilew
Geri