Game garaj markasına güvenilir mi?

Wasvi

80+
Reaksiyon skoru
0
Game garaj x5t laptop almayı düşünüyorum ama marka yeni diye güvenemiyorum. Bu bilgisayarlarda tek korkum teknik arıza vermesi bunun olma ihtimali var mı ya da sıkıntı yaşayan biri var mı? Bütçem ise tam bu bilgisayara yetiyor.

ben de masaüstü almayı düşünüyorum ama ikilemdeyim bilgisi olan varsa benim de işime çok yarar

Güvenilir. İlk hazır sistemimi oradan aldım. Hatta HDD takamadım yardımcı oldular. Bir tanıdığımda sistemde ki bir teknik sorun yüzünden onlarla iletişime geçti ve bize gönderin halledip tekrar verelim size dediler. Alışveriş yapabilirsiniz korkmayın.

Güvenilir. Daha önce alışveriş yaptım. Tavsiye ederim.

Marka güvenilir. Bunların dizüstülerini de genelde başka firmalar üretiyor. Amaç aslında aşırı giriş seviyesi ürünlerle, atıyorum MSI üretiyor o markaya çok da zarar vermeden satış yapamadığı pazarlarda uyguna ürün satmak. Önceden Monster buraları ele geçirmişti, malum yerleri kalktı ve artık onlar da bu yeri kaybettiler.

Forumun spönsörü, yani parayı veren düdüğü çalar, muhteşem, ultra, süper, mega hatta düşünmeden alınabilir :) Konuyu açman bile gerksiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,392
Üyeler
188,414
Son üye
MehmetByzt
Geri