🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Herkeste bot olmasıyla hiç kimsede bot olmaması arasında ne fark olacak peki? :blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance:
hiç, ekimden beri kardeşimin doğum günü için almaya karar verdiğim ürünü kovalıyorum, şubat ayını giriyoruz ve bu kovalamacanın son iki ayı kendi yazdığım eklenti botuyla geçti. haber veriyor ama alamıyorum :kekw: Ben de pes ettim, kardeşimin doğum günü geçeli 2 ay olacak :kizginpeepo:

botu hızlı olan alcak galiba, kart bilgileri filan otomatik vercen mecbur dassda :D

İade sayısında patlama yaşanacaktır. Her gördüğünü kaçırılmayacak fırsat sanıp otomatik satın alanlar depoyu ekstra şişirir artık :D

hiç, ekimden beri kardeşimin doğum günü için almaya karar verdiğim ürünü kovalıyorum, şubat ayını giriyoruz ve bu kovalamacanın son iki ayı kendi yazdığım eklenti botuyla geçti. haber veriyor ama alamıyorum :kekw: Ben de pes ettim, kardeşimin doğum günü geçeli 2 ay olacak :kizginpeepo:

Vardiyalı bir şekilde 5'erli 10'arlı gruplar halinde 24 saatin her dakikası bazı ürünlerin stok takibini yapan ekipler olduğuna yemin edebilirim(hatta kanıtlayabilirim ama ne gerek var) :geek: Sömürsünler bakalım sömürebildikleri kadar, ben bot yazmamaya yeminliyim manuel vites fırsat yakalamak daha tatmin edici oluyor :ROFLMAO: satmak için değil kullanmak için denk gelirse diye 5090 ekran kartı bakıyorum bu aralar bi tek, 1-2 kere ciddi fırsat yakaladım ama hepsinden ödeme ekranında RED yiyip geri döndüm...

Bugüne kadar kullandığım kartlar gtx 750ti(Asus), rx 480(Sapphire), rx 6600xt(Xfx), rx 6700xt(Red Devil), rx 6800(gigabyte), rtx 3080 ti(gigabyte aorus extreme)ve son olarak rtx 5070(gigabyte eagle) oldu. Bu kartların içinde 750 ti hiç ses yoktu. Rx 6800 de biraz fazla ses vardı. Diğer kartların hepsinde ise minimal seviyede ses vardı. Cw siz kart gelene kadar iade etmek bana göre etik değil. Cw bir problem olsa başlı başına bu kartlar kalite kontrolden zaten geçmezdi. Ha dediğim gibi bazı kartlarda çok olabiliyor bana da denk geldi rx 6800 de. O tarz durumdan iade etmek mantıklı ama kulak dayıyıp ses geliyor diye iade etmek bana göre etik değil. Her türlü bunu satanlar zarar ediyor. Amazon iadeyi firmaya cw var diye veremiyorki depodan satmak zorunda kalıyor. Keyfi iadeye giriyor yani. Adamlar iade alıyor sen niye sorun yapıyorsun dersen de ileriye dönük suistimal dan bu tarz şeyler yasaklanır. Bir ara zaten keyfi iadeyi kaldırmayı denediler kanun olarak tepki çekti iptal oldu. İlerde yine karşımıza çıkabilir.
Depo dan 9070 nitro aldım 25500dü furmark testi yaptım oyun falan denedim kartta sıfır ses ısınmıyor da jelatinleri duruyordu iade eden niye etmiş niye o kadar uyguna verildi hiçbir fikrim yok. Üzümünü ye bağını sorma diyeceğim ama acaba sorusu takılıyor ister istemez.

Depo dan 9070 nitro aldım 25500dü furmark testi yaptım oyun falan denedim kartta sıfır ses ısınmıyor da jelatinleri duruyordu iade eden niye etmiş niye o kadar uyguna verildi hiçbir fikrim yok. Üzümünü ye bağını sorma diyeceğim ama acaba sorusu takılıyor ister istemez.
Aşırı da uygun değil hocam 27.5 filandır sıfır hakkı zaten.Ama iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun.

28'lere sıfır 5070ler satılıyor ona göre düşününce normal hocam.
5070 28 30a bulunuyor ama nitro ayarı bir kart varsa o paraya makul fakat düz 5070 ise ve 5070 fps olarak 9070 serisinden geride kaldığı için o fiyata 9070 9070xt varken mantıksız geliyordu. Ben zaten nitro model peşindeydim piyasaya göre makul gördüm sıkıntıda yok gördüğüm kadarıyla o yüzden memnunum durumdan.

Mesela msi ın özel modelleri var 5070 onlar pahalı nitro ile kıyaslama yapılacak olanlar.

Alan kişi daha iyi bir fırsat görüp iade etmiştir belki hiç kullanmadan. Düzgün bir fiyata almışsınız hayırlı olsun memnunsanız sıkıntı yok kullanmaya devam

5070 28 30a bulunuyor ama nitro ayarı bir kart varsa o paraya makul fakat düz 5070 ise ve 5070 fps olarak 9070 serisinden geride kaldığı için o fiyata 9070 9070xt varken mantıksız geliyordu. Ben zaten nitro model peşindeydim piyasaya göre makul gördüm sıkıntıda yok gördüğüm kadarıyla o yüzden memnunum durumdan.

Mesela msi ın özel modelleri var 5070 onlar pahalı nitro ile kıyaslama yapılacak olanlar.
Sıfır ayarında geldiyse zaten 25.5 iyi fiyat hocam maksat heves kaçırmak değil sadece fiyat belirtmiş olduğunuz kadar ucuz değil ama iyi bir indirim bana kalırsa.bu fiyatlara pek gelmez artık zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,992
Üyeler
188,508
Son üye
jet-online
Geri