GameOver
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 495
botu hızlı olan alcak galiba, kart bilgileri filan otomatik vercen mecbur dassdaHerkeste bot olmasıyla hiç kimsede bot olmaması arasında ne fark olacak peki?![]()
botu hızlı olan alcak galiba, kart bilgileri filan otomatik vercen mecbur dassdaHerkeste bot olmasıyla hiç kimsede bot olmaması arasında ne fark olacak peki?![]()
hiç, ekimden beri kardeşimin doğum günü için almaya karar verdiğim ürünü kovalıyorum, şubat ayını giriyoruz ve bu kovalamacanın son iki ayı kendi yazdığım eklenti botuyla geçti. haber veriyor ama alamıyorumHerkeste bot olmasıyla hiç kimsede bot olmaması arasında ne fark olacak peki?![]()
botu hızlı olan alcak galiba, kart bilgileri filan otomatik vercen mecbur dassda![]()
hiç, ekimden beri kardeşimin doğum günü için almaya karar verdiğim ürünü kovalıyorum, şubat ayını giriyoruz ve bu kovalamacanın son iki ayı kendi yazdığım eklenti botuyla geçti. haber veriyor ama alamıyorumBen de pes ettim, kardeşimin doğum günü geçeli 2 ay olacak
![]()
Açan arkadaşı tebrik etmek lazım sağolsun herkes öğrendidaha da zıkkım alınmaz desenizelanet olsun bu konunun açıldığı güne. gerçi çoktan tüm dayılar kuruldu depoya, bu da dibini sıyırır.
Depo dan 9070 nitro aldım 25500dü furmark testi yaptım oyun falan denedim kartta sıfır ses ısınmıyor da jelatinleri duruyordu iade eden niye etmiş niye o kadar uyguna verildi hiçbir fikrim yok. Üzümünü ye bağını sorma diyeceğim ama acaba sorusu takılıyor ister istemez.Bugüne kadar kullandığım kartlar gtx 750ti(Asus), rx 480(Sapphire), rx 6600xt(Xfx), rx 6700xt(Red Devil), rx 6800(gigabyte), rtx 3080 ti(gigabyte aorus extreme)ve son olarak rtx 5070(gigabyte eagle) oldu. Bu kartların içinde 750 ti hiç ses yoktu. Rx 6800 de biraz fazla ses vardı. Diğer kartların hepsinde ise minimal seviyede ses vardı. Cw siz kart gelene kadar iade etmek bana göre etik değil. Cw bir problem olsa başlı başına bu kartlar kalite kontrolden zaten geçmezdi. Ha dediğim gibi bazı kartlarda çok olabiliyor bana da denk geldi rx 6800 de. O tarz durumdan iade etmek mantıklı ama kulak dayıyıp ses geliyor diye iade etmek bana göre etik değil. Her türlü bunu satanlar zarar ediyor. Amazon iadeyi firmaya cw var diye veremiyorki depodan satmak zorunda kalıyor. Keyfi iadeye giriyor yani. Adamlar iade alıyor sen niye sorun yapıyorsun dersen de ileriye dönük suistimal dan bu tarz şeyler yasaklanır. Bir ara zaten keyfi iadeyi kaldırmayı denediler kanun olarak tepki çekti iptal oldu. İlerde yine karşımıza çıkabilir.
Aşırı da uygun değil hocam 27.5 filandır sıfır hakkı zaten.Ama iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun.Depo dan 9070 nitro aldım 25500dü furmark testi yaptım oyun falan denedim kartta sıfır ses ısınmıyor da jelatinleri duruyordu iade eden niye etmiş niye o kadar uyguna verildi hiçbir fikrim yok. Üzümünü ye bağını sorma diyeceğim ama acaba sorusu takılıyor ister istemez.
33 den aşağı yok ki 27500e pulse satılıyordu.Aşırı da uygun değil hocam 27.5 filandır sıfır hakkı zaten.
28'lere sıfır 5070ler satılıyor ona göre düşününce normal hocam.33 den aşağı yok ki 27500e pulse satılıyordu.
5070 28 30a bulunuyor ama nitro ayarı bir kart varsa o paraya makul fakat düz 5070 ise ve 5070 fps olarak 9070 serisinden geride kaldığı için o fiyata 9070 9070xt varken mantıksız geliyordu. Ben zaten nitro model peşindeydim piyasaya göre makul gördüm sıkıntıda yok gördüğüm kadarıyla o yüzden memnunum durumdan.28'lere sıfır 5070ler satılıyor ona göre düşününce normal hocam.
Depo dan 9070 nitro aldım 25500dü furmark testi yaptım oyun falan denedim kartta sıfır ses ısınmıyor da jelatinleri duruyordu iade eden niye etmiş niye o kadar uyguna verildi hiçbir fikrim yok. Üzümünü ye bağını sorma diyeceğim ama acaba sorusu takılıyor ister istemez.
Sıfır ayarında geldiyse zaten 25.5 iyi fiyat hocam maksat heves kaçırmak değil sadece fiyat belirtmiş olduğunuz kadar ucuz değil ama iyi bir indirim bana kalırsa.bu fiyatlara pek gelmez artık zaten.5070 28 30a bulunuyor ama nitro ayarı bir kart varsa o paraya makul fakat düz 5070 ise ve 5070 fps olarak 9070 serisinden geride kaldığı için o fiyata 9070 9070xt varken mantıksız geliyordu. Ben zaten nitro model peşindeydim piyasaya göre makul gördüm sıkıntıda yok gördüğüm kadarıyla o yüzden memnunum durumdan.
Mesela msi ın özel modelleri var 5070 onlar pahalı nitro ile kıyaslama yapılacak olanlar.