Yardım God of war goruntu ayarlari helppp

HouSH

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,618
Resimdeki gibi kare kare oluyor . Nedeni ne olabilir ?
9070xt ekran karti .

9070xt ekran karti .

büyük ihtimal amd uygulamasında açtığın bir ayar yüzünden fotoğrafta kareleri tam göremedim ama bende amd bazı ayarları açınca kare kare oluyor bütün ayarları kapa tek tek aç dene

büyük ihtimal amd uygulamasında açtığın bir ayar yüzünden fotoğrafta kareleri tam göremedim ama bende amd bazı ayarları açınca kare kare oluyor bütün ayarları kapa tek tek aç dene
Valla oyle yapicam . Bilen biri gelmezse

unlost fps artırma

1769256923948.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9070xt ekran karti .

amd driverındaki doku gibi ayarlarda çok oynama yaptığından olmuş olabilir. major ayarlar açık kalsın diğerlerini kapat .fsr yükseltme falan açık kalsın yani diğer ayarlarını oyun içindeki ayarlardan yaparsın

FSR'ı kapat veya Quality mod al ve Render Scale'i %100 yap.

9070xt ekran karti .

Afmf ve ya fsr gibi teknolojileri kapatın. Kapatmanıza rağmen düzelmiyorsa ve AMD uygulamasından kaynaklanan bir sorunsa ayarları fabrika ayarlarına getirebilirsiniz.

linkteki olaydan. 9070xt ye özelmiş galiba. eski sürüme geçmek veya mod kurmak düzeltiyormuş.

Afmf ve ya fsr gibi teknolojileri kapatın. Kapatmanıza rağmen düzelmiyorsa ve AMD uygulamasından kaynaklanan bir sorunsa ayarları fabrika ayarlarına getirebilirsiniz.
FSR'ı kapat veya Quality mod al ve Render Scale'i %100 yap.
unlost fps artırma

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amd driverındaki doku gibi ayarlarda çok oynama yaptığından olmuş olabilir. major ayarlar açık kalsın diğerlerini kapat .fsr yükseltme falan açık kalsın yani diğer ayarlarını oyun içindeki ayarlardan yaparsın

Geri