TRYX PANORAMA 18.999TL ve PANORAMA SE 14.999TL Yeniden Stoklarda.

ekranın altında fan olduğu için doğrudur muhtemel. Ama çoğu kişi bu aio'dan şikayetçi. ben dahil. Se olmayan versiyonda ekranın altındaki fanın çok sesli çalıştığını söylüyorlar. Benim aldığım model SE 3300RPM de sesten duramıyorum. 2600rpm de bir tık ses azalıyor ama pompa sesi inanılmaz gıcak. (belki benim ki bozuktur diye garanti yollayacağım ama yerine bir şeyler bakıyorum şu an. Wraith'den çok bir umudum yok ama umarım değiştiriler. Genel olarak herkeste aynı problem var ama. Discord'da SE kullanan herkes pompa sesinden şikayetçi). Kendi fanları ayrıca yetersiz. Ben lian li reverse tl fanlarla kullanıyorum idle 47-49. oyunlarda yükte 57-59 falan alıyorum max pompa seviyesi 2600rpm de. Ses konusunda takıntılıysan bence uzak dur. Görüntü olarak muazzam duruyor. Performansı da gayet yeterli. Ama pompa sesi beni kanser etti. Değiştirmeyi düşünüyorum şu an. Dikey gpu bracketiyle zaten sığmadı ekran. Pompanın Yaptığı ses: https://streamable.com/xp7hvk
Alıntıyı görüntüle
Arctic liquid 3 360 kullanıyorum 0 ses var.
Ses takıntım olduğu için almıştım.
Uzak dur diyorsun yani...

Kronik AIO maalesef, hazır Lian Li ekosistemi kurmuşken Hydroshift 2 serisinden bir ürün tercih etmeniz daha mantıklı olur. Hatta acele yoksa yakında Hydroshift 2 Curved LCD de çıkacak.

Arctic liquid 3 360 kullanıyorum 0 ses var.
Ses takıntım olduğu için almıştım.
Uzak dur diyorsun yani...
evet. En azından SE modelinden. Görüntüsü şahane ama Belki normal modelinde bu sorunlar yoktur.
Kronik AIO maalesef, hazır Lian Li ekosistemi kurmuşken Hydroshift 2 serisinden bir ürün tercih etmeniz daha mantıklı olur. Hatta acele yoksa yakında Hydroshift 2 Curved LCD de çıkacak.
şu an beklediğim model curved olanı. Yaza ancak gelir ama TR'ye. Bir yandan TRYX kanali uygulaması çok iyi ya. Lian Li çok kanser L connect'den nefret ediyorum ölümüne :D @Perfectshot06 eğer Curved istiyorsan Asus Ryuo IV ya da lian li Curved olanı beklemeni tavsiye ederim. Lian li modelini software üzerinden falan dönderebiliyorsun. Garip bir şeyler yapmışlar yine hahahaaha. Curved Lian li
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir yandan da acaba bunu mu alsam diyorum? Sendeki yuvarlak olan mı kare mi?
1769265622188.webp

liquid freezer iii pro varken buna bu kadar para vermenin amacı nedir LCD ekranı mı merak ettiğimden soruyorum

evet. En azından SE modelinden. Görüntüsü şahane ama Belki normal modelinde bu sorunlar yoktur.

şu an beklediğim model curved olanı. Yaza ancak gelir ama TR'ye. Bir yandan TRYX kanali uygulaması çok iyi ya. Lian Li çok kanser L connect'den nefret ediyorum ölümüne :D @Perfectshot06 eğer Curved istiyorsan Asus Ryuo IV ya da lian li Curved olanı beklemeni tavsiye ederim. Lian li modelini software üzerinden falan dönderebiliyorsun. Garip bir şeyler yapmışlar yine hahahaaha. Curved Lian li

Alıntıyı görüntüle
Sendeki zaten curved değil mi ekranı?

Rog dediğin bu değil mi?

Alıntıyı görüntüle
Ben uyguna denk gelince yuvarlak olanını aldım, ilerde curved olan çıkınca beğenirsem de bunu satar onu alırım diye düşündüm.

liquid freezer iii pro varken buna bu kadar para vermenin amacı nedir LCD ekranı mı merak ettiğimden soruyorum
oled ekranı bir şaheser brom :D

Sendeki zaten curved değil mi ekranı?

Rog dediğin bu değil mi?
evet beyaz olanı ayrıca. bendeki curved lian li'de çıkaracak yakında ama. ben ryuo Iv de 15k den fazla vermezdim ama piyasasını yine uçurmuşlar asus diye a

Ben uyguna denk gelince yuvarlak olanını aldım, ilerde curved olan çıkınca beğenirsem de bunu satar onu alırım diye düşündüm.
gaminggecesinden aldın demi? :D

oled ekranı bir şaheser brom :D

evet beyaz olanı ayrıca. bendeki curved lian li'de çıkaracak yakında ama. ben ryuo Iv de 15k den fazla vermezdim ama piyasasını yine uçurmuşlar asus diye a

gaminggecesinden aldın demi? :D
Rogun pompa sesi var mı?

Rogun pompa sesi var mı?
pompa sesini bilmiyorum ama bence 20k ya değecek bir AIO değil kendisi. Lian li beklemeni tavsiye ederim. Curved bir ekran aio geçmek istiyorsan. ya da tryx normal versiyonu. SE alma.

Hydroshift II konusunda S modeli alın, C modelinden daha iyi pompaya ve bakır plakaya sahip. Tabi bir de ekran daha büyük sayılabilir. Tek eksisi C deki gibi döndürerek pompa hızı veya ekranda ne olduğunu değiştiremiyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,982
Üyeler
188,346
Son üye
KargocuMülayim
Geri