Yardım Egea cross urban paket yerine street paket almak mantıklı mı?

Mr.DzcN

80+
Reaksiyon skoru
127
egea cross 1.4 fire urban paket alıyorduk fakat biz işlemleri tamamlayana kadar adam satmış arabayı, bu yüzden 40 bin lira ucuza street paketini almaya karar verdik. Urban paketten farklı olarak eksikleri jant 17 yerine 16, arka park sensörü yok ve ekran dokunmatik değil. Sizce bu tercih mantıklı mıdır?

Değildir agam alıyorsan ve imkanın varsa ödeyebileceksen urban paket almak daha iyi duruyor.

egea cross 1.4 fire urban paket alıyorduk fakat biz işlemleri tamamlayana kadar adam satmış arabayı, bu yüzden 40 bin lira ucuza street paketini almaya karar verdik. Urban paketten farklı olarak eksikleri jant 17 yerine 16, arka park sensörü yok ve ekran dokunmatik değil. Sizce bu tercih mantıklı mıdır?
Kankam hala arabadan memnun musun satmadıysan ?

Bende almayı düşünüyorum da 1.4 egea nasıl motordan memnun musun bursada yaşıyorum yokuşlar çok var iyi mi yokuş kalkış desteği falan var mı ?
Kısa süreli kullanma fırsatım oldu . Kesinlikle alternatifleri değerlendirmesin. Performansı çok düşük ve yakıtı da performansına göre fazla. 1.3 multijet bakabilirsin mesela

Mümkünse 1.4 motordan uzak durun. Bütçe elveriyorsa 1.6 boş paketi bile olur. Bütçe kısıtlıysa 1.3 multijet bakın derim.

malesef 1.6 almayı bütçem çıkmıyor 1.3 multijet kullanmış birisi olarak söylüyorum performans açısından kötü .

Arabaların asla uzmanı değilim ama 1.4 motor atmosferik olduğu için performans olarak biraz düşük kalıyor o yüzden de onu alacağına 1.3 veya 1.6 mjet vs öneriliyor.

Burada aslında kullanıcı profiliyle alakalı bi durum var. 1.5 dream toyota corollalar da aynı lafı yiyior mesela ancak basit motorlar bakımları ucuz oluyor vs.

Eğer ki abi 110 -120 ile gidiyorum dümdüz bi kullanıcıyım benim işim hızla değil diyosan sana göre bir araç olabilir. Burada o yüzden senin profiline uygun bir araçsa çöp vs diyenlerin veya neden alınmaz dediklerini somut bir şekilde anlatabiliyorlarsa bence ona göre ciddiye almalısın.

1.4 sık sık uzun yol yapmıyorsan kesinlikle alınır. 1.3 boş paket dizel alacağına dolu 1.4 al arabanın keyfine bak.

Arabaların asla uzmanı değilim ama 1.4 motor atmosferik olduğu için performans olarak biraz düşük kalıyor o yüzden de onu alacağına 1.3 veya 1.6 mjet vs öneriliyor.

Burada aslında kullanıcı profiliyle alakalı bi durum var. 1.5 dream toyota corollalar da aynı lafı yiyior mesela ancak basit motorlar bakımları ucuz oluyor vs.

Eğer ki abi 110 -120 ile gidiyorum dümdüz bi kullanıcıyım benim işim hızla değil diyosan sana göre bir araç olabilir. Burada o yüzden senin profiline uygun bir araçsa çöp vs diyenlerin veya neden alınmaz dediklerini somut bir şekilde anlatabiliyorlarsa bence ona göre ciddiye almalısın.
Hız yapan birisi değilim bursada zaten hız yapamam heryer hem radar hemde trafik sakin bir insanım . Araba hem biraz yüksek hemde iyi gözüktü gözüme piyasada da abartmadan söyleyebilirim ki bursada caddede sokakta her 10 arabanın 5 i 1.4 cross dolu temizini bulmak zor buldum bir tane şimdi adamın dönmesini bekliyorum .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,302
Üyeler
188,070
Son üye
adokreyt
Geri