Yardım Kulaklık ve mouse önerisi 3000tl

Jawes

80+
Reaksiyon skoru
6
merhaba dostlar.3000 tl civarı güzel bir oyuncu kulaklığı arıyorum ve 3000tlye mouse arıyorum. mouse olarak scyrox v8 alacağım muhtemelen. iyi midir?? kulaklık için bir şey düşünmedim ama kablolu kablosuz fark etmiyor. kablolu olsada sadece oyun oynayacağım için sıkıntı olmaz. şuanda kulaklık olarak airpods kullanıyorum.

Kulaklık olarak bunlardan birini alabilirsiniz. ATK N9 ön siparişte, rengine göre geleceği tarihler yazıyor.

Scyrox V8 kendim kullanıyorum, memnunum ama skatez istiyor bence. Şu tarz bir skatez de alın.

kablosuz dimi atk. birde ses kalitesi vs. iyi midir? pil olsun filan
Kulaklık olarak bunlardan birini alabilirsiniz. ATK N9 ön siparişte, rengine göre geleceği tarihler yazıyor.

Scyrox V8 kendim kullanıyorum, memnunum ama skatez istiyor bence. Şu tarz bir skatez de alın.

tamamdır teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki sizce hyperx cloud 3 ün 3,5k ya filan düşmesinimi bekliyim yoksa bunumu alayim?

tamamdır teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki sizce hyperx cloud 3 ün 3,5k ya filan düşmesinimi bekliyim yoksa bunumu alayim?
Cloud 3 wirelessim var. İkiside hemen hemen aynı performansı veriyor, al geç. Aklına takılanlarıda sorabilirsin.

Evox ne kanka yarma. Simgot EG280 çok daha iyi bütçe arttırırsa.

kulak içi almayacağım fakat neptune ile cloud arasında kaldım. cloud 3 indirime düşermi yani 3,5k lara filan düşerse daha mantıklı değilmi cloud

Geri