4000 5000 arasıda toplam bütçe yani klavye + mousepad önerir misiniz? yüzde 60 olmasın diğer boyutlar olabilir cs2 vb. fps oyunlarını falan oynuyorum
wraith ürünleri kaliteli mi?![]()
Wraith Blade Y Hard Mousepad
wraithesports.com
![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bir kaç ürün dışında wraith ürünlerini beğenerek kullanıyorum. Attığım modeller güzel, alınabilir. Klavyenin beyaz rengini almanı öneririm çok iyi bende şuan aynısını kullanıyorum. Mousepad sert tabanlı gerçekten tam bir fp ürünü alışması 1 gün sürdü ama şuan top5e koyarım. Beni çok şaşırtmıştı performansı.wraith ürünleri kaliteli mi?
Klavyede tepki süresi veya switchler vs. nasıl cs için falanBir kaç ürün dışında wraith ürünlerini beğenerek kullanıyorum. Attığım modeller güzel, alınabilir. Klavyenin beyaz rengini almanı öneririm çok iyi bende şuan aynısını kullanıyorum. Mousepad sert tabanlı gerçekten tam bir fp ürünü alışması 1 gün sürdü ama şuan top5e koyarım. Beni çok şaşırtmıştı performansı.
Bunun yerine rs6 air nasıl olur![]()
Wraith Blade Y Hard Mousepad
wraithesports.com
![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
hayırwraith ürünleri kaliteli mi?
baba bılınen bılmem kac tane marka var onlardan al altta valo acvık atk aldım wraitthten 200 saat kablosuz eyvallah falan ama bvak sol tık basmadı dıye öldüm bnu hep yapoıuyor. bu admların garantisi de suıkıntılı logi ss alsan bugun sorun yşaaasan iade ediyo suıfırnı yolluyor adamlar sanaNe önerirsiniz mesela
Manyetik switchli, rapid triggerlı. Performansı gayet yeterli.Klavyede tepki süresi veya switchler vs. nasıl cs için falan
5k ya klavyenin dile gelmesi lazım yeterli yorumu yarıyorManyetik switchli, rapid triggerlı. Performansı gayet yeterli.
Sen ne klavye kullanıyorsun kral çok merak ettim?5k ya klavyenin dile gelmesi lazım yeterli yorumu yarıyor