4000 5000 Arasında Klavye + Mousepad önerisi

Lgoyü

80+ Silver
Reaksiyon skoru
739
4000 5000 arasıda toplam bütçe yani klavye + mousepad önerir misiniz? yüzde 60 olmasın diğer boyutlar olabilir cs2 vb. fps oyunlarını falan oynuyorum

4000 5000 arasıda toplam bütçe yani klavye + mousepad önerir misiniz? yüzde 60 olmasın diğer boyutlar olabilir cs2 vb. fps oyunlarını falan oynuyorum

wraith ürünleri kaliteli mi?

wraith ürünleri kaliteli mi?
Bir kaç ürün dışında wraith ürünlerini beğenerek kullanıyorum. Attığım modeller güzel, alınabilir. Klavyenin beyaz rengini almanı öneririm çok iyi bende şuan aynısını kullanıyorum. Mousepad sert tabanlı gerçekten tam bir fp ürünü alışması 1 gün sürdü ama şuan top5e koyarım. Beni çok şaşırtmıştı performansı.

Bir kaç ürün dışında wraith ürünlerini beğenerek kullanıyorum. Attığım modeller güzel, alınabilir. Klavyenin beyaz rengini almanı öneririm çok iyi bende şuan aynısını kullanıyorum. Mousepad sert tabanlı gerçekten tam bir fp ürünü alışması 1 gün sürdü ama şuan top5e koyarım. Beni çok şaşırtmıştı performansı.
Klavyede tepki süresi veya switchler vs. nasıl cs için falan

Bunun yerine rs6 air nasıl olur

Ne önerirsiniz mesela
baba bılınen bılmem kac tane marka var onlardan al altta valo acvık atk aldım wraitthten 200 saat kablosuz eyvallah falan ama bvak sol tık basmadı dıye öldüm bnu hep yapoıuyor. bu admların garantisi de suıkıntılı logi ss alsan bugun sorun yşaaasan iade ediyo suıfırnı yolluyor adamlar sana

Geri