Panel tamirine monitörun 2 kati fiyat veriyoelar diye biliyorumpaneli bozulmuş gibi görünüyor. garantisi varsa servise gönder yoksa çöp gibi bişey sayılır artık
evet öyle ama bana tamir seçeneğinin yanında para iadesi de teklif etmişlerdi büyük ihtimalle arkadaşa da öyle yaparlarPanel tamirine monitörun 2 kati fiyat veriyoelar diye biliyorum
oda olabilir ama laptopta sorun yok yazmış galiba test etmişhocam belki ekran kartı vram arızası vermiştir laptop ekranına goruntu sorunsuz geliyormu?
ozaman geçmiş olsun daha gitmiş o panelevet öyle ama bana tamir seçeneğinin yanında para iadesi de teklif etmişlerdi büyük ihtimalle arkadaşa da öyle yaparlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oda olabilir ama laptopta sorun yok yazmış galiba test etmiş
Garantisi bitti yinede servise gönderebilir miyim ?evet öyle ama bana tamir seçeneğinin yanında para iadesi de teklif etmişlerdi büyük ihtimalle arkadaşa da öyle yaparlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oda olabilir ama laptopta sorun yok yazmış galiba test etmiş
gönderebilirsin ama tamir ücretini alırlar ki oda monitörün kendisinden pahalı olur. bence şimdiden yeni monitör bakmaya başlayın bütçenize göreGarantisi bitti yinede servise gönderebilir miyim ?
Boşuna gönderme panel fiyatı yeni monitörden pahalı. Bu haliyle ilana koy alan olursa satarsın diğer türlü çöp.Garantisi bitti yinede servise gönderebilir miyim ?