Özel harekat kelebek alınır mı?

tek eksik bıcak suan yarın sabah bir daha bakıcam ama alırım gibi duruyo suan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç bıc yok suan
Hocam eğer sürekli vp çekemem diyorsan al vp yi hesapta tut daha iyisi gelir. Oyunda herkesin alıp kullandığı bıçak inan azcık kullan sıkılıyorsun. Güzel bir animasyonu yokki tekrar tekrar yapasın klasik kelebek. Örneğin ben kuronomi bıçağı seviyorum niye sürekli sürekli çeviriyosun sarıyor veya asil karambit açılış sesi ve animasyonu çok sarıyor silah çekip geri bıç çekiyorum durmadan. Bu tarz saran bi skin al bence

30 den fazla bıçağım var hepsini dönüp kullanıyorum ama o kelebeğe ısınamadım. Klasik tarz diye seviyosan al onun harici çok daha iyi animasyonlu bıçaklar var örneğin xerofang veya yağmacı karambit farklı tarz seviyosan ayakashinin kılıcını al nocturnum orağıda iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral zevk meselesi dediğin doğru ama oyun boyu elinde o silah olmayacak ama bıcak fix elinde. Veya oyunda biyerden biyere koşarken elimde bıçakla animasyon yapa yapa takılmak sarıyor
o da doğru tabii bir yere giderken vb görüyorsunda fiyatları almak için bana çok saçma geliyor. maç 4 dakikaysa tahmini 10-20 saniyesi elinde olan bir bıçak için 3-4 silah skini parası veriyorlar. aynı ve ya yakınsa okey oynamadığımdan bilmiyorumda cs'den düşününce çok saçma geliyor.

o da doğru tabii bir yere giderken vb görüyorsunda fiyatları almak için bana çok saçma geliyor. maç 4 dakikaysa tahmini 10-20 saniyesi elinde olan bir bıçak için 3-4 silah skini parası veriyorlar. aynı ve ya yakınsa okey oynamadığımdan bilmiyorumda cs'den düşününce çok saçma geliyor.
Ortalama 2 silah parasına eşit yada bir tık daha yüksek 500-600 se bıçak 1300-1400 parası olan verir hocam karışamam. Ben şahsen çeşit çeşit bıçağım olmasından memnunum ne kadar pahalıda olsa tabi ben nerdeyse yarı fiyatlarına almıştım eskiden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,485
Üyeler
188,428
Son üye
ank4ldr
Geri