İkinci El iPad Pro Almak Mantıklı mı?

yasin77x

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
30000
Merhaba okulda not okumak ve tutmak için tablet almayı düşünüyorum. Bütçem 30 bin civarı internette ipad pro ilanlarına bakıyorken bir tane ipad pro m4 13 inç 26 bin tl ye buldum temiz görünüyor pil döngüsü 66,pil yüzdesi %99 garantisinin bitmesine 3 ay kalmış sizce bu fiyata alınır mı? Fiyatı iyi gibi geldi ama tableti 2. el almak ne kadar mantıklı? Onun yerine sıfır ipad air,tab s10+ veya tab s11 mi almalıyım? Kontrol etmeye giderken nelerine dikkat etmem gerekir. Fikirlerinize açığım teşekkürler.

Merhaba okulda not okumak ve tutmak için tablet almayı düşünüyorum. Bütçem 30 bin civarı internette ipad pro ilanlarına bakıyorken bir tane ipad pro m4 13 inç 26 bin tl ye buldum temiz görünüyor pil döngüsü 66,pil yüzdesi %99 garantisinin bitmesine 3 ay kalmış sizce bu fiyata alınır mı? Fiyatı iyi gibi geldi ama tableti 2. el almak ne kadar mantıklı? Onun yerine sıfır ipad air,tab s10+ veya tab s11 mi almalıyım? Kontrol etmeye giderken nelerine dikkat etmem gerekir. Fikirlerinize açığım teşekkürler.
ipad air çok kötü kalıyor s11 karşısında
s10+ ekranı daha büyük ama s11e kıyasla kalemi daha kötü işlemcisi daha kötü
45kya satılan ipad tableti neden 26kya satıyor onu anlamadım apple ürünleri fiyatını korumuyor muydu?

O fiyata kimse M4 iPad Pro satmaz bir de 13 inç, bir bit yeniği vardır.

bende acaba bir sıkıntısımı var diye düşündüm ama hiç bir şey olmadığını belirtti video falan attı arkadaş ürün kodu ve seri numarasının olduğu yeri,cihazında eğer gittiğimdede bir şey yoksa almayı düşünüyorum ama bilmediğim bir şey varsa neye dikkat etmem gerekli ekran testleri vs dışında

Geri