SelimAkoguz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 213
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonum iPhone ama konuyla ilgisi ne tam olarakTelefonuna bağlı.
Telefonum iPhone ama konuyla ilgisi ne tam olarakTelefonuna bağlı.
Ekosistem çok fark ediyor.Telefonum iPhone ama konuyla ilgisi ne tam olarak
Alakalı bu arada, ben o konuya girmemiştim ama telefon da iPhone olunca ekosistem özellikleri de kullanımı daha rahat hale getiriyor. Mesela telefondan bir resim çekip anında iPad’e aktarıp düzenleme yapabilirsin, telefondaki interneti kolayca tabletle paylaşabilirsin, iki cihazdan birinde kopyaladığın bir şeyi diğerinde yapıştır diyebilirsin, tablete aldığın notları telefondan da görebilirsin falan ufak çok detay var.Telefonum iPhone ama konuyla ilgisi ne tam olarak
128GB + Cellular:Hocam 13” M2’yi nereden buldunuz link atabilir misiniz Akakçe de bulamadım
ne çizimi yani hangi programArkadaşlar sizce hangisi?
Ana amacım çizim yapmak olacak, bu sene üniversiteye gidince derslerde yardımcı olarak da kullanabilirim.
Samsung Tab S10+ ekran olarak vs Air M3'ten daha iyi geldi gözüme tek sorun uygulama desteği olarak(örnek Procreate kalitesinde uygulama Androind'de yok) S10+ geride kalıyor.
S10+ 256 GB 29400 TL yanında kalemi geliyor.
iPad Air M3 11 inç 128 GB 26400 TL ve ek olarak pencil Pro almam lazım.
iPad Pro M4 11 inç 256 GB 46000 TL ve ek olarak pencil Pro almam lazım.
Bunlardan hangisi sizce mantıklı tercih olur? Samsung Apple kadar çizimde iş görecekse onu almayı düşünüyorum, webtoon çizimi için kullanacağım.
Bahsettiğin özellikler fena değil ama çok kullanacağımı sanmıyorum bunları.Alakalı bu arada, ben o konuya girmemiştim ama telefon da iPhone olunca ekosistem özellikleri de kullanımı daha rahat hale getiriyor. Mesela telefondan bir resim çekip anında iPad’e aktarıp düzenleme yapabilirsin, telefondaki interneti kolayca tabletle paylaşabilirsin, iki cihazdan birinde kopyaladığın bir şeyi diğerinde yapıştır diyebilirsin, tablete aldığın notları telefondan da görebilirsin falan ufak çok detay var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
128GB + Cellular:
![]()
Apple 13-inch iPad Air Wi-Fi + Cellular 128GB - Uzay Grisi - Fiyatı, Yorumları
Apple 13-inch iPad Air Wi-Fi + Cellular 128GB - Uzay Grisi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
800TL farkla 256GB + Cellular:
![]()
Apple 13-inch iPad Air Wi-Fi + Cellular 256GB - Mavi - Fiyatı, Yorumları
Apple 13-inch iPad Air Wi-Fi + Cellular 256GB - Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Webtoon çizimi için kullanacağımne çizimi yani hangi program
Ipad pro m2 ye sahiptim ve samsung s10 plus satin aldim. Neden Ipad pro varken , universite icin samsung almamalisin , 5 nedenArkadaşlar sizce hangisi?
Ana amacım çizim yapmak olacak, bu sene üniversiteye gidince derslerde yardımcı olarak da kullanabilirim.
Samsung Tab S10+ ekran olarak vs Air M3'ten daha iyi geldi gözüme tek sorun uygulama desteği olarak(örnek Procreate kalitesinde uygulama Androind'de yok) S10+ geride kalıyor.
S10+ 256 GB 29400 TL yanında kalemi geliyor.
iPad Air M3 11 inç 128 GB 26400 TL ve ek olarak pencil Pro almam lazım.
iPad Pro M4 11 inç 256 GB 46000 TL ve ek olarak pencil Pro almam lazım.
Bunlardan hangisi sizce mantıklı tercih olur? Samsung Apple kadar çizimde iş görecekse onu almayı düşünüyorum, webtoon çizimi için kullanacağım.