S10+ vs iPad Air vs iPad Pro

Telefonum iPhone ama konuyla ilgisi ne tam olarak
Alakalı bu arada, ben o konuya girmemiştim ama telefon da iPhone olunca ekosistem özellikleri de kullanımı daha rahat hale getiriyor. Mesela telefondan bir resim çekip anında iPad’e aktarıp düzenleme yapabilirsin, telefondaki interneti kolayca tabletle paylaşabilirsin, iki cihazdan birinde kopyaladığın bir şeyi diğerinde yapıştır diyebilirsin, tablete aldığın notları telefondan da görebilirsin falan ufak çok detay var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 13” M2’yi nereden buldunuz link atabilir misiniz Akakçe de bulamadım
128GB + Cellular:

800TL farkla 256GB + Cellular:

Son düzenleme:
Arkadaşlar sizce hangisi?

Ana amacım çizim yapmak olacak, bu sene üniversiteye gidince derslerde yardımcı olarak da kullanabilirim.

Samsung Tab S10+ ekran olarak vs Air M3'ten daha iyi geldi gözüme tek sorun uygulama desteği olarak(örnek Procreate kalitesinde uygulama Androind'de yok) S10+ geride kalıyor.
S10+ 256 GB 29400 TL yanında kalemi geliyor.
iPad Air M3 11 inç 128 GB 26400 TL ve ek olarak pencil Pro almam lazım.
iPad Pro M4 11 inç 256 GB 46000 TL ve ek olarak pencil Pro almam lazım.

Bunlardan hangisi sizce mantıklı tercih olur? Samsung Apple kadar çizimde iş görecekse onu almayı düşünüyorum, webtoon çizimi için kullanacağım.
ne çizimi yani hangi program

Alakalı bu arada, ben o konuya girmemiştim ama telefon da iPhone olunca ekosistem özellikleri de kullanımı daha rahat hale getiriyor. Mesela telefondan bir resim çekip anında iPad’e aktarıp düzenleme yapabilirsin, telefondaki interneti kolayca tabletle paylaşabilirsin, iki cihazdan birinde kopyaladığın bir şeyi diğerinde yapıştır diyebilirsin, tablete aldığın notları telefondan da görebilirsin falan ufak çok detay var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

128GB + Cellular:

800TL farkla 256GB + Cellular:
Bahsettiğin özellikler fena değil ama çok kullanacağımı sanmıyorum bunları.

Air M2 sorun yaratmaz diyorsun değil mi?
ne çizimi yani hangi program
Webtoon çizimi için kullanacağım

S10 Ultra almaya karar verdim gibi hem ekranının çok büyük olması hem de kaleminin içinde olması benim için güzel geldi.

Birazdan sipariş vereceğim, bu şekilde alacağım.
IMG_6522.webp

Güncelleme:
S10 Ultra siparişimi iptal edip 20K’ya indirimde S10+ satın aldım.

Arkadaşlar sizce hangisi?

Ana amacım çizim yapmak olacak, bu sene üniversiteye gidince derslerde yardımcı olarak da kullanabilirim.

Samsung Tab S10+ ekran olarak vs Air M3'ten daha iyi geldi gözüme tek sorun uygulama desteği olarak(örnek Procreate kalitesinde uygulama Androind'de yok) S10+ geride kalıyor.
S10+ 256 GB 29400 TL yanında kalemi geliyor.
iPad Air M3 11 inç 128 GB 26400 TL ve ek olarak pencil Pro almam lazım.
iPad Pro M4 11 inç 256 GB 46000 TL ve ek olarak pencil Pro almam lazım.

Bunlardan hangisi sizce mantıklı tercih olur? Samsung Apple kadar çizimde iş görecekse onu almayı düşünüyorum, webtoon çizimi için kullanacağım.
Ipad pro m2 ye sahiptim ve samsung s10 plus satin aldim. Neden Ipad pro varken , universite icin samsung almamalisin , 5 neden

1. Tabletin sekli. Ipad pro tam bir is tableti sekline sahipken , dik bir sekilde kullanilabilirken , samsung ise tam tersi yatay bir sekilde kullanilacak sekilde tasarlanmis. Ipad pro daha cok kare gibiyken , samsung dikdortgen
2. Islemci. Ipad pro nun islemcisi her program vs icin optimize edilmisken , mediatek optimize ozurlusu bir islemci
3. Oyun. Ipad pro nun oyunlarda 120hz destegi var ve gercekten 120hz aldigini hissedebiliyorsun. Samsung da bulunan mediatek ise , ipad pro m2 cihazimda 120fps aldigim yerde 40-50 fps alarak kalitesini belli etti
4. Bulut sistemi. Eger elinde iphone bir telefon yada macbook var ise kesinlikle ipad pro al. samsung un bulut sistemi bunun yaninda cidden kotu
5. Teknik servis. Turkiyede bulunan apple servisi kadar iyi bir servis yok ve olmayacak. Evine yakin bir servis var ise dusunmeden al

Samsung tabletin ekrani cok guzel olsa da ben iade ettim. Gercekten tablet olarak ve sekil olarak ipad pro ya yaklasamaz.

Ipad Air ile Samsung s10 plus arasinda secim yap dersen samsung derim ama

Geri