GarajOnline-GameGaraj Hazır Oem Sistemlerden Alan Oldu mu?

Kerem Hot

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
301
Şu anda 3050’li ekran kartlı DDR4 sistemim var. Kasayı değiştirmek ve DDR5 sisteme geçmek istiyorum.
Game Garaj’ın 9 taksit kampanyasıyla GAMEGARAJ PRİME S2 3060ti 16GB SİSTEM LİNK almaya niyetlendim. Bu fiyata bu sistem ve bu satıcı güvenilir mi?
Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum…

Son düzenleme:
Düzenledim linki şimdi açılır hocam. 54k
Ram hariç iyi ram cl46 baya büyük bi değer fps açısından vs biraz hissedersiniz ama 32 gb ram en azından maalesef taksit imkanıda çok kısıtlı daha iyi sistemler var ama 9 taksite vs yok anca incehesapda 3 taksit var ilgilenirseniz

Ben Bu sistemi aldım bütçem olsaydı 50k ya 5060ti li sistemi alırdım.

Ram hariç iyi ram cl46 baya büyük bi değer fps açısından vs biraz hissedersiniz ama 32 gb ram en azından maalesef taksit imkanıda çok kısıtlı daha iyi sistemler var ama 9 taksite vs yok anca incehesapda 3 taksit var ilgilenirseniz
Var mı güzel sistem önerir misin bakayım bi

Taksit olmaması çok sıkıntı ya. Game Garaj içinde bazı kasalarda sorun olduğu konusunda şikayetler varmış ne yapsam bilemedim.
https://www.gamer.gen.tr/gg-know-90...t-oc-16gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-_h56104 Axess karta 5 taksit var işlemciyi 7600 soğutucuyu 6 bakır borulu ve istersende ssd yi 1 tb yaparak alabilirsin onun dışında taksit seçeneğinden başka seçenek yoksa mecbur gamegaraj sistemlerinden birini al cl46 da olsa en azından 32 gb

Geri