9060 XT Ekran kartında devamlı olarak hata

lorial

80+
Reaksiyon skoru
8
Öncelikle iyi akşamlar.

ben bilgisayarı aldığımdan beri devamlı olarak sorunlarla karşılaştım daha ilk aldığım gün açtığım anda amd hata rapor ekranıyla karşılaştım daha sonra ise oyun yüklediğimde oyun açılmıyordu (ilk aldığım zamanlarda)
ve ağır oyunlar açılmıyordu (the falconer) bende among us yükleyip devam ettim 1 hafta falan geçti aradan bu hatalar vs. geçti ancak hala daha yaşadığım bir çok hata var örnek olarak sürekli oyundan atma son zamanlarda assasin creed valhalla oynuyorum en az 8 9 defa oyundan atıp amd rapor hata ekranıyla karşılaşmışımdır. yine başka bir oyundan atma hatası daha var ama bunlar daha hafif oyunlar mesela geçenlerde epicten aldığım electrian simulator oyununa ne zaman girsem ilk 10 dk çok iyi sıkıntı yok sonra hata sesi ve bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. diğer bir hata ise google de youtubede falan karşıma çıkıyor ve çok can sıkıcı olabiliyor garip bişey oluyor. örneğin yeni sekmeye geçtim ekranda ama ekran önceki sekmenin ekranında kalıyo ben mouse hareket ettirdiğimde imleci hareket ettirdiğim yerler yeni sekmeye pixel pixel dönüşüyor sanki painte boyuyormuşum gibi oluyor

bunun gibi bir sürü sorunla karşılaştım umarım yardımcı olursunuz

Öncelikle iyi akşamlar.

ben bilgisayarı aldığımdan beri devamlı olarak sorunlarla karşılaştım daha ilk aldığım gün açtığım anda amd hata rapor ekranıyla karşılaştım daha sonra ise oyun yüklediğimde oyun açılmıyordu (ilk aldığım zamanlarda)
ve ağır oyunlar açılmıyordu (the falconer) bende among us yükleyip devam ettim 1 hafta falan geçti aradan bu hatalar vs. geçti ancak hala daha yaşadığım bir çok hata var örnek olarak sürekli oyundan atma son zamanlarda assasin creed valhalla oynuyorum en az 8 9 defa oyundan atıp amd rapor hata ekranıyla karşılaşmışımdır. yine başka bir oyundan atma hatası daha var ama bunlar daha hafif oyunlar mesela geçenlerde epicten aldığım electrian simulator oyununa ne zaman girsem ilk 10 dk çok iyi sıkıntı yok sonra hata sesi ve bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. diğer bir hata ise google de youtubede falan karşıma çıkıyor ve çok can sıkıcı olabiliyor garip bişey oluyor. örneğin yeni sekmeye geçtim ekranda ama ekran önceki sekmenin ekranında kalıyo ben mouse hareket ettirdiğimde imleci hareket ettirdiğim yerler yeni sekmeye pixel pixel dönüşüyor sanki painte boyuyormuşum gibi oluyor

En yeni gelen sürücüyü kurdun mu ? dediğin pikselleşme sorunlarını çözdüler. Bana sorun psu gibi geldi yeniden başlatma falan , ekran kartına yeteri kadar güç veremediği için sürekli çöküyor gibi.

hayır uzun zamandır güncellemedim şimdi güncelliyorum psu bitfenix 750w psu bence fazlasıyla yeterli

hayır uzun zamandır güncellemedim şimdi güncelliyorum psu bitfenix 750w psu bence fazlasıyla yeterli
Uzun zamandır güncellemediysen normal hemen güncelle , 750w olması önemli değil eğer kalitesiz bir psu ise 1000w bile olsa sorun yaşarsın tam model ismini biliyor musun ? mesela bende discord açarken ekranın yarısı yok oluyordu alt tab atınca düzeliyordu sürücüyü dün güncelledim sorun yok oldu.

Bitfenix MH100 kasasındaki psu

daha önce bakmış psu. ya eski mesajlardan buldum D- ile D arası demiş
D- ve D çok düşük sistemler için ama yine de genel olarak sorun çıkarmaması gerekiyor 9060xt ile.

Bence servislik bu ekran kartı sürücü kaldır-kur yaparak düzelecek bir şey değil. Servise yolla bir an önce.

Bence servislik bu ekran kartı sürücü kaldır-kur yaparak düzelecek bir şey değil. Servise yolla bir an önce
bilgisayar ilk geldiği zaman hatalıydı zaten işlemci soğutucu kasanın içinde sallanıyordu daha sonra servise yolladım ve neredeyse 20 gün sonra geri dönüş aldım. incehesap bu işleri çok yavaş yaptığı için pek göndermeyi düşünmüyorum

Soğutucular taşınma esnasında yerinden ayrılabilir sık görülen bir durum bir şeyin göstergesi değil. Ayrıca ben ekran kartını servise yolla diyorum ne alaka incehesap? Marka modeli ne ekran kartının?

Soğutucular taşınma esnasında yerinden ayrılabilir sık görülen bir durum bir şeyin göstergesi değil. Ayrıca ben ekran kartını servise yolla diyorum ne alaka incehesap? Marka modeli ne ekran kartının?
benim demek istediğim servise yollarsam sıkıntı yaşayacağım en az 20 günde bana geri gelicek. ekran kartı: amd 9060xt 16gb powercolor

Öncelikle iyi akşamlar.

Windows ayarlarından ve chromeden donanım hızlandırmayı kapatın chrome sorunu çözülür diğer sorunlar için güncelleme yapmadım demişsiniz driveri sıfırdan ddu ile kurun internete bağlı olmasın önceden indirin driveri anakart chipseti vs bunlar kurulu olsun son çare düzelmezse servise ver dayanılır mı böyle chipset driverini kurmayı unutmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,802
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox
Geri