2. El psu alımı, ömerileri ve dikkat edilmesi gerekenler

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1000
Merhaba arkadaşlar benim max 1000 tl civarına çıkacak bütçem var ve gtx 560 ti twin frozr ii oc ekran kartım var iki tane 6 pin güç girişi gerektiriyor ve tavsiye edilen psu en az 450w i3 2100 işlemcim var onu xeon e3 1220 yapacağım farklı sitelerde farklı watt gereksinimi sonuçları çıktı. Sıfır psular zaten tam bilmiuorum ama en kötüleri 1000 falan ve ben ikinci el alırken neye göre almam ve nasıl bir şey alacağımı pek bilmiyorum burada daha bugün hesap açtım redditte fazla yardımcı olmadılar umarım yardımcı olursunuz buraya link atmak yasak mı bilmiyorum ama sarı sitedeki linkleri atarak bana yardımcı olursunuz umarım şimdiden teşekkürler

bobinler, kondanstörlerin şişip şişmediği, hangi şartlarda kullandığı ki doğru mu söylüyor bilemezsin, içindeki sigorta atmış mı atmamış mı, temizliği yapılmış mı gibi gibi şeylere dikkat etsen yeterli ama temiz bulman zor gibi 2. el ki 500w psu alsan yeter diye düşünüyorum frisby gibi markalar işini görür o sistem için 1500e falan sıfırlar var 2.elle uğraşmaktansa biraz daha koyup 0 almak daha mantıklı

Archon ARC-500 500W 80+ Plus

bunu buldum yorumlar da fena değil ama marka bilindik marka değil 2. el almaktansa 0 alırım daha mantıklı gibi karar senin yine de

bobinler, kondanstörlerin şişip şişmediği, hangi şartlarda kullandığı ki doğru mu söylüyor bilemezsin, içindeki sigorta atmış mı atmamış mı, temizliği yapılmış mı gibi gibi şeylere dikkat etsen yeterli ama temiz bulman zor gibi 2. el ki 500w psu alsan yeter diye düşünüyorum frisby gibi markalar işini görür o sistem için 1500e falan sıfırlar var 2.elle uğraşmaktansa biraz daha koyup 0 almak daha mantıklı

Archon ARC-500 500W 80+ Plus

bunu buldum yorumlar da fena değil ama marka bilindik marka değil 2. el almaktansa 0 alırım daha mantıklı gibi karar senin yine de
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,603
Üyeler
188,132
Son üye
Tefooo
Geri