🔥İndirim Çift Köfte Burger + Patates + İçecek 250TL Migros Yemek

Orta doğulu gibi kazanıyoruz, ama iş harcamaya geldi mi avrupalıdan çok harcıyoruz. Avrupalı halklarda bile bizim kadar dışarıdan yeme tutkusu yok. Yurtta kalan bir öğrencisindir, vaktin çok kısıtlıdır, ya da yemek yapacak sağlığın yoktur anlarım. Fakat bu handikaplara sahip olmayıp devamlı dışarıdan yiyen insanlara üzülüyorum.
Hem maddi açıdan geleceklerini, hem de sağlıklarını öldürüyorlar.
Bu şey değil mi ya ? "Millet Starbuck'ta o zaman türkiye zengin ülkedir" diyen dayıyla ölümüne kapışır bunlar. İşten yorgun argın gelmişsindir ( tabi işe gidiyorsan ) Eve gelip yemek yemen lazım ve tek başınasın bu durumda tek tercihin dışarda söylemek ya da hızlı bir şeyler yapmak eğer böyle uygun bir ürün bulursan alırsın karnını doyurursun. Erasmus ile avrupaya gitmiş biri olarak emin ol orada daha çok yaygın ve daha ucuz maliyetli olduğu için göze çarpmıyor. Ekmeği niye market ya da bakkaldan alıyorsun ? Ekmek yapamayacak kadar aciz misin ?

Uygunsuz davranış
Bu şey değil mi ya ? "Millet Starbuck'ta o zaman türkiye zengin ülkedir" diyen dayıyla ölümüne kapışır bunlar. İşten yorgun argın gelmişsindir ( tabi işe gidiyorsan ) Eve gelip yemek yemen lazım ve tek başınasın bu durumda tek tercihin dışarda söylemek ya da hızlı bir şeyler yapmak eğer böyle uygun bir ürün bulursan alırsın karnını doyurursun. Erasmus ile avrupaya gitmiş biri olarak emin ol orada daha çok yaygın ve daha ucuz maliyetli olduğu için göze çarpmıyor. Ekmeği niye market ya da bakkaldan alıyorsun ? Ekmek yapamayacak kadar aciz misin ?
Troll koyun ya adam.

Uygunsuz davranış

Dostum ben kar/zarar oranı üzerinden hesaplama yaparak dışarıdan yemenin hiçbir mantığa uymadığını anlatmaya çalışıyorum.
Konudaki diğer yazılarımı okursan amacımın ''eğonomi çoğğğ iyi yeanim'' demek olamdığını anlarsın.
Fahiş fiyat ve gıda denetimsizliğinin olduğu şu noktada evde yemek yapabilme fırsatı varken dışarıdan yemek yiyen adam parlak bir zekaya sahip değildir.
Burda tartışacak bir şey görmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Troll koyun ya adam.

Koyun dedin koydum hadi ikile.

Son düzenleme:
Orta doğulu gibi kazanıyoruz, ama iş harcamaya geldi mi avrupalıdan çok harcıyoruz. Avrupalı halklarda bile bizim kadar dışarıdan yeme tutkusu yok. Yurtta kalan bir öğrencisindir, vaktin çok kısıtlıdır, ya da yemek yapacak sağlığın yoktur anlarım. Fakat bu handikaplara sahip olmayıp devamlı dışarıdan yiyen insanlara üzülüyorum.
Hem maddi açıdan geleceklerini, hem de sağlıklarını öldürüyorlar.
Alım gücünün düştüğü ülkelerde insanlar yatırım yapmaktan korktuğu için insanlar kazandıkları parayı değer kaybetme korkusuna kapılarak hemen harcıyor. Bu starbuckslar bilmem neler dolu millet zengin diyorsunuz fakat bu daha çok fakirlik göstergesi.

Bu arada köfteci yusuf'un burgeri fiyatına göre kesinlikle lezzetli. O paraya daha iyi bir burger hatta yakın bir burger bulamazsınız.

Alım gücünün düştüğü ülkelerde insanlar yatırım yapmaktan korktuğu için insanlar kazandıkları parayı değer kaybetme korkusuna kapılarak hemen harcıyor. Bu starbuckslar bilmem neler dolu millet zengin diyorsunuz fakat bu daha çok fakirlik göstergesi.

Lütfen yazdıklarımı doğru şekilde oku. Dışarıdan fazla yiyor olmamız, ya da her gün Starbucks'a gidebiliyor olmamız bizi zengin bir ülke yapıp yaşadığımız büyük ekonomik krizi gidermiyor.
Az kazanan, ama kazandığını saçma şekilde tüketen ve üretmeyi bilmeyen ahmak bir toplum olmuş durumdayız. Üstüne basıp anlatmak istediğim şey bu.

Bu kampanya size özel olabilir mi
bölgesel olabilir sanırım çiftköftbuyrger + içecek ekleyip ödeme aşamasında SEPET kodunu dene bi istersen yaklaşık 1 aydır bu şekilde 145tlye yiyiorum evde yapsam daha pahalıya gelecek uğraştığımda cabası

Buna o parayı vereceğime 150 liraya 200-250 gram kıyma alır, ekmek, soğan ve baharatlarla harmanlayıp 300 gram köfte harcı yaparım.
Bakkaldan da 2 tane ekmek alıp dolaptaki yoğurtla ayranımı da yaptım mı 3 öğün misler gibi köfte ekmek yerim. Hem daha lezzetli, ucuz ve sağlıklı olur.
Dışarıdan yemek yeme işini bırakın!
Gatuida Kupa Ödülü: Altın Kupa Ödülü Kupa Rekabet Spor Oyunları Için Kupa  Parti Lehine : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor

Lütfen yazdıklarımı doğru şekilde oku. Dışarıdan fazla yiyor olmamız, ya da her gün Starbucks'a gidebiliyor olmamız bizi zengin bir ülke yapıp yaşadığımız büyük ekonomik krizi gidermiyor.
Az kazanan, ama kazandığını saçma şekilde tüketen ve üretmeyi bilmeyen ahmak bir toplum olmuş durumdayız. Üstüne basıp anlatmak istediğim şey bu.
Hocam bu kafada olan insanlar +40 yaş çünkü adam daha ekonominin iyi olacağı günleri göremem diye harcıyor. Üretim kısmında ne iş yapsan önüne yandaş biri köstek koyuyor.

Dostum ben kar/zarar oranı üzerinden hesaplama yaparak dışarıdan yemenin hiçbir mantığa uymadığını anlatmaya çalışıyorum.
Konudaki diğer yazılarımı okursan amacımın ''eğonomi çoğğğ iyi yeanim'' demek olamdığını anlarsın.
Fahiş fiyat ve gıda denetimsizliğinin olduğu şu noktada evde yemek yapabilme fırsatı varken dışarıdan yemek yiyen adam parlak bir zekaya sahip değildir.
Burda tartışacak bir şey görmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Koy dedin koydum hadi ikile.
Koy demedim koyun dedim. Bari cümleyi bileydin dayı. Neyse iki mesaj sürdü en azından ehehe öyleydim evet demen. Çekilmezdi yoksa rolün.

Şimdi gelelim salladığın factlere. Hayır, her zaman gelir düzeyi arttıkça, iq seviyesi yükseldikçe hazır yemek oranı artar. "Avrupa bile böyle değil" dediğin Avrupa Suriye mi bilmiyorum ama hayatında hiç gidip yaşadıysan birileriyle, mutfakta buzdolabından başka beyaz eşya bile olmuyor. Lan yemeği nasıl yapıyorsunuz dersen de yapmıyoruz ki cevabını sık sık alırsın. Hele büyük, yüksek gelirli şehirlerde durum daha da uçurum. Sağlıksız yaşam biçiminin zeka ile korelasyonu sandığının tersi işliyor genelde. Alkol tüketimi gibi mesela. Buradaki amaç da çoğu şeyde olduğu gibi daha fazla gelir elde etmek. Ayda 60k kazanan tipsen tabii ki gidip hamburger yiyeceğime 100 lira ucuza evde yaparım dersin çünkü 1 saatin bundan daha ucuzdur ve o bir saatte bir şeyler elde etmiş olursun. 90 dolar/h kazanan California'lı mühendis neden gidip 1 saat köfte harcı yoğurup, pişirip, bulaşık yıkasın? Adam hem para kaybediyor hem zaman kaybediyor hem enerji harcıyor. Bu durumda aptalca olan bu oluyor. Şimdi sen abilerine dönüp söylemlerini tazele.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,992
Üyeler
188,508
Son üye
jet-online
Geri